Arbejder Samsung på en ny Galaxy S21’er?

RYGTE: Måske kommer Samsung med endnu en telefon i Galaxy S21-serien.

Galaxy S21_ultra_lifestyle_cut

Da Corona-pandemien ramte for et års tid siden, kolliderede den med lanceringen af Samsung Galaxy S20-serien, der ikke fik den start, som Samsung havde håbet på.

I september forsøgte Samsung at køre endnu en runde med Galaxy S20-toget ved at lancere et spin-off-produkt kaldet Samsung Galaxy S20 FE.

Normalt benytter Samsung deres egen Exynos-processor i Galaxy-topprodukterne i vores markedsområde, men Galaxy S20 FE i 5G-versionen kom med Qualcomm Snapdragon 865 processor, hvilket betragtes som et positivt element.

Jeg er sikker på, at hvis pandemien ikke havde ramt verden, så ville et produkt som Galaxy S20 FE aldrig have set dagens lys – i hvert fald ikke i vores marked, men måske var telefonen slet ikke så ringe et sats for Samsung. Nu går der nemlig rygter om, at Samsung arbejder på en efterfølger.

På Samsungs mexikanske website har Galaxy Club spottet en ny FE-model i listerne. Navnet stod som Samsung Galaxy S21 FE. Siden er telefonnavnet fjernet fra siden.

Hvornår Samsung eventuelt vil offentliggøre Galaxy S21 FE, ved vi ikke noget om, men lige nu ville det være for tæt på Galaxy S21-lanceringen til at give mening. Mon ikke vi skal på den anden side af sommeren?

På MereMobil.dk følger vi med. Tilmeld dig her hvis du vil have nyheder som denne i indbakken gratis to gange om ugen.

Med til historien hører, at Galaxy S20 FE var en rigtig god telefon. I dag koster Galaxy S20 FE 5G omkring 4.500 kroner, hvilket gør den til et godt køb i den øvre del af mellemklassen. Husk på: Galaxy S20 FE kører på Snapdragon 865, der i 2020 var topmodellen inden for processorer. Det er også Snapdragon 865 at de amerikanske Galaxy S20-modeller, var bygget over.

Herunder kan du se mere om Samsung Galaxy S20 FE

SE OGSÅ: Se udvalget af Samsung Galaxy S21 hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Galaxy S20 FE kom i både en 4G og 5G version. 5G-udgaven er som nævnt med Snapdragon-processor. 4G-versionen kører med Samsung Exynos 990 processor. Prisen for denne er aktuelt cirka 3.900 kroner.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram