Arbejder Samsung på en ny Galaxy S21’er?

RYGTE: Måske kommer Samsung med endnu en telefon i Galaxy S21-serien.

Galaxy S21_ultra_lifestyle_cut

Da Corona-pandemien ramte for et års tid siden, kolliderede den med lanceringen af Samsung Galaxy S20-serien, der ikke fik den start, som Samsung havde håbet på.

I september forsøgte Samsung at køre endnu en runde med Galaxy S20-toget ved at lancere et spin-off-produkt kaldet Samsung Galaxy S20 FE.

Normalt benytter Samsung deres egen Exynos-processor i Galaxy-topprodukterne i vores markedsområde, men Galaxy S20 FE i 5G-versionen kom med Qualcomm Snapdragon 865 processor, hvilket betragtes som et positivt element.

Jeg er sikker på, at hvis pandemien ikke havde ramt verden, så ville et produkt som Galaxy S20 FE aldrig have set dagens lys – i hvert fald ikke i vores marked, men måske var telefonen slet ikke så ringe et sats for Samsung. Nu går der nemlig rygter om, at Samsung arbejder på en efterfølger.

På Samsungs mexikanske website har Galaxy Club spottet en ny FE-model i listerne. Navnet stod som Samsung Galaxy S21 FE. Siden er telefonnavnet fjernet fra siden.

Hvornår Samsung eventuelt vil offentliggøre Galaxy S21 FE, ved vi ikke noget om, men lige nu ville det være for tæt på Galaxy S21-lanceringen til at give mening. Mon ikke vi skal på den anden side af sommeren?

På MereMobil.dk følger vi med. Tilmeld dig her hvis du vil have nyheder som denne i indbakken gratis to gange om ugen.

Med til historien hører, at Galaxy S20 FE var en rigtig god telefon. I dag koster Galaxy S20 FE 5G omkring 4.500 kroner, hvilket gør den til et godt køb i den øvre del af mellemklassen. Husk på: Galaxy S20 FE kører på Snapdragon 865, der i 2020 var topmodellen inden for processorer. Det er også Snapdragon 865 at de amerikanske Galaxy S20-modeller, var bygget over.

Herunder kan du se mere om Samsung Galaxy S20 FE

SE OGSÅ: Se udvalget af Samsung Galaxy S21 hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Galaxy S20 FE kom i både en 4G og 5G version. 5G-udgaven er som nævnt med Snapdragon-processor. 4G-versionen kører med Samsung Exynos 990 processor. Prisen for denne er aktuelt cirka 3.900 kroner.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram