Så er det officielt: OnePlus 9 RT afsløres snart

2

OnePlus er på vej med en ny smartphone og nyt headset. OnePlus afslører snart telefonen OnePlus 9 RT og headsettet OnePlus Buds Z2.

Teaser for OnePlus 9 RT (Kilde: Weibo / Android Authority)

OnePlus løfter i næste uge sløret for telefonen OnePlus 9 RT ved en event i Kina. Telefonen bliver nemlig officiel onsdag den 13. oktober 2021. Det skriver Android Central.

Eventen foregår i Kina og det ser også ud til, at telefonen bliver begrænset til det kinesiske og indiske marked. 

Det ventes, at telefonen kommer med en 6,55 tommer AMOLED skærm med FHD+ opløsning, 120 Hz opdateringshastighed på skærmen, Snapdragon 870 processoren fra Qualcomm og understøtter 65 watts hurtig opladning.

Kameraet vil komme med en 50 megapixels Sony IMX766 sensor. Der er også nogle på rygtebørsen, som forventer den måske kommer med Snapdragon 888 processoren.

Batteriet er umiddelbart på 4.500 mAh og understøtter 65 watts hurtigopladning via kabel. Og så kommer OnePlus 9 RT med Android 12, der har OxygenOS 12 oven på.

Nyt headset på vej

Men det er ikke kun telefonen, som OnePlus afslører i næste uge.

Det forlyder nemlig også, at OnePlus vil annocere OnePlus Buds Z2 headsettet ved samme lejlighed. Her kan brugerne glæde sig til hybrid active noise cancellation, Bluetooth 5.2, IPX4-certificering og 40 mAh batteri, mens opladeæsken har 520 mAh batteri, der skulle være nok til 27 timers musikafspilning.

Der har på Android Authority været bragt nogle teasere af både OnePlus 9 RT og OnePlus Buds Z2, som har været offentliggjort på Weibo.

OnePlus Buds Z2 teaset på Weibo (Kilde: Weibo / Android Authority)

Det tyder i skrivende stund på, at det vil være et produkt, der lanceres i Kina og måske Indien. Det er dog uvist for nuværende, men vi skal formentlig ikke forvente en dansk lancering.

MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis der er noget nyt for vores markedsområde.

Mere til historien

OnePlus har flere telefoner i handlen netop nu i Danmark. Her i blandt OnePlus Nord CE, som du kan læse mere om her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer