4 grunde til at OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 2 5G er „killers”

OVERBLIK: Læs hvorfor OnePlus Nord CE og OnePlus Nord2 er gode telefoner.

OnePlus
(Foto: OnePlus)

####

OnePlus har for nylig udvidet sin Nord-produktlinje med to nye enheder – OnePlus Nord CE og OnePlus Nord 2, som gør OnePlus-oplevelsen tilgængelig i flere prisklasser end nogensinde før.

Hver især går de, sat lidt på spidsen, efter struben på konkurrencen.

  • OnePlus Nord 2 5G er en telefon med bred appel, der er udstyret med flere funktioner, som normal er forbeholdt de dyreste topmodeller, og som trumfer middelmådige produkter på tværs af næsten alle segmenter – en vaskeægte flagship killer.
  • OnePlus Nord CE 5G, derimod,er en mid-range killer, som giver den velkendte OnePlus-oplevelse til en fantastisk pris.Begge enheder er designet til at tage livet af middelmådighed – men hver især har de deres egne nøglefunktioner, der får dem til at skille sig ud fra konkurrencen i deres prissegmenter.

Én ting er at sige, at man vil besejre middelmådighed – men her er, hvordan OnePlus har valgt at gøre det.

Sig farvel til langsom opladning

Brugere behøver ikke bekymre sig om deres telefons batterilevetid. Begge enheder er nemlig udstyret med OnePlus' egen Warp Charge-teknologi.

På en hurtig opladning i løbet af morgenen kan Nord 2s 4500 mAh dobbeltcelle-batteri lade fra 0-100% på mindre end 35 minutter.

Nord 2 tilpasser sig også dine opladningsmønstre, så den bruger så lidt tid som muligt ved 100%, hvis du lader den om natten.

OnePlus Nord CE kommer også med et stort 4500 mAh batteri, og med en forbedret Warp Charge 30T Plus, kan den lade med samme hastighed som den første Nord – fra 0 til 70% på kun en halv time.

Et opgør med tarvelige kameraoplevelser i det midterste prissegment

OnePlus
(Foto: OnePlus)

OnePlus Nord 2 5G integrerer et kraftigt kamera med software, der bruger kunstig intelligens til at skabe en enestående fotooplevelse.

Nord 2 har en lang række forbedringer indenfor nattefotografi med optisk billedestabilisering, samt en 50 MP Sony IMX766-sensor, som kan fange 56% mere lys end den sensor, der sad i den første Nord.

Med Nightscape Ultra-ilstand kan Nord 2-ejere tage bedre og lysere billeder i lysforhold helt ned til 1 lux.

OnePlus Nord CE har et kraftigt tredobbelt kamera med en hovedsensor på 64 MP, og en blænde, der kan gå ned til f/1.79.

Tilsammen skaber de skarpe, detaljerede billeder i høj opløsning, når lyset er skarpt – og en 119° ultrawide-optik, så du altid kan fange et godt billede. Nord CE har et 16 MP-kamera foran for at tage bedre selfies – og så er den, ligesom alle andre OnePlus-telefoner, naturligvis udstyret med Nightscape-mode.

Nej tak til langsomme telefoner

OnePlus Nord 2 5G er udstyret med et MediaTek Dimensity 1200-AI-chipset, som giver en 65% hurtigere CPU-hastighed og en 125% højere GPU-hastighed i forhold til OnePlus Nord fra juli 2020.

OnePlus har arbejdet tæt sammen med MediaTek for at forbedre de AI-baserede funktioner, som processoren har.

Nord CE får sine muskler fra en Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G Mobile Platform, der har en 20% hurtigere CPU og en 10% hurtigere GPU end sin forgænger. Begge enheder har 5G, og kommer med OnePlus’ hurtigste software nogensinde, OxygenOS 11, der inkluderer elskede funktioner som Dark Mode, Zen Mode og vores nye Always On Display (AOD)

Ud med gennemsnitlige skærme

Nord 2 kommer med en glimrende 6.43” AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 90 Hz, kraftigt baglys til selv de mest krævende solskinsdage, og funktioner såsom AI Colour Boost og AI Resolution Boost, der giver bedre farver og forbedrer opløsningen i populære apps.

Nord CE har en 6.43”-AMOLED skærm med 90 Hz opdateringshastighed, der gør alt hurtigt og responsivt. Derudover giver HDR10+ spraglende farver, der giver en bedre skærmoplevelse.

For brugere, der overvejer at købe de to enheder, giver OnePlus en række gode tilbud på dem i løbet af september måned. Man kan blandt andet spare 230 DKK på OnePlus Nord CE, hvis man køber den via OnePlus.com fra den 20 september 2021, og frem til den 3 oktober.

Derudover er, gennem OnePlus’ efterårsudsalg, mulighed for at få 90% rabat på en OnePlus Handy Fanny Pack, 83% rabat på OnePlus Buds Z, samt 20% rabat på en OnePlus Nord CE 5G ’Keep it safe-bundle’, ved samtidigt køb af en OnePlus Nord CE 5G.

Vælger man at købe en OnePlus Nord 2 5G på OnePlus.com, kan der opnås 50% rabat på OnePlus Buds Z, 40% rabat på OnePlus Buds, og 20% rabat på en OnePlus Nord 2 5G ’Keep it safe-bundle’

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram