Dette kontorheadset reducerer støjen eminent

TEST: Jeg er blevet temmelig glad for Polys kontorheadset, der fjerner støjen fra telefonsamtalerne effektivt.

Poly Voyager 8200 UC
Poly Voyager 8200 UC har fire indbyggede frontvendte mikrofoner, der reducerer støjen fra dine samtaler eminent (Foto: MereMobil.dk)

Fremtidens arbejdsplads er ikke kun på kontoret i virksomheden. Den er også i hjemmet.

En undersøgelse, som headsetproducenten Poly har fået foretaget viser, at tre ud af fire af os regner med at få en arbejdsuge, hvor vi kun tilbringer tre eller færre af de fem arbejdsdage på kontoret. Hver femte regner sågar med at bruge endnu mindre tid i virksomheden.

Det stiller i sagens natur store krav til, hvordan man indretter sig på hjemmearbejdspladsen. Det er jo ikke professionelt at have seriøse forretningssamtaler, mens bestikket klirer, vaskemaskinen rasler og ungerne løber vildt forbi.

Jeg har i en årrække haft min primære arbejdsplads på hjemmeadressen og elsker det, men jeg har også lært vigtigheden af et godt headset. Eksempelvis bruger jeg kun meget sjældent et in-ear headset af true-wireless typen til forretningssamtaler.

De små trådløse ørepropper lyder fint hos mig, men modparten i samtalen får alt den støj, som jeg laver, direkte ind i ørene. Sidder du i et åbent kontorlandskab, vil et sådan headset være en lidelse at høre på, for den du taler med.

In-ear er til musik ikke til lange samtaler i bilen eller støjende omgivelser.

ANMELDELSE: Billigt Jabra-headset har fed lyd til musik

Min favorit netop nu

Over et stykke tid har jeg brug Poly Voyager 8200 UC, som jeg er rigtig glad for.

Selvom der ikke er en boom-arm til mikrofonen, går lyden klart igennem hos modtageren. De i alt fire mikrofoner, som er frontvendte, danner en ”lydboble” foran dig, hvor din stemme opfanges.

Samtidigt kører der en digital reduktion af støjen fra dine omgivelser. Det er lige ved, at jeg kan støvsuge, mens jeg taler i telefon. Støjen elimineres helt eminenet.

Ofte har jeg tænkt ”det her må modparten da kunne høre”, når jeg har spurgt, troede vedkommende bare, at jeg sad stille og roligt på kontoret. Det er vel den bedste udmærkelse, at en headset kan få.

Her er svagheden ved headsettet

Da mikrofonerne som nævnt peger fremad, er ulempen, at hvis du gå helt tæt på en lydkilde som en radio, der spiller, så kan lidt musik slippe igennem, men så skal du nærmest være vinkelret på lydkilden. Drejer du blot hovedet lidt, forsvinder lyden.

I din ende kan du vælge to niveauer af aktiv støjreduktion, hvor lyden fra vaskemaskinen til folk som taler, forsvinder som dug for solen.

Ulempen ved støjreduktionen og et headset, der sidder godt på ørene er, at du har svært ved at høre dig selv. Det betyder, at du ofte kommer til at tale højere, hvilket forstyrrer andre.

Poly Voyager 8200 UC har såkaldt ”sidetone”, hvor du kan justere, hvor meget du hører af dig selv. Trods tre niveauer kan den ikke skrues nok op, synes jeg. Så jeg "råber" videre her på kontoret.

Rækker op til 30 meter

Poly Voyager 8200 UC
Poly Voyager 8200 UC kan bruges med computeren til onlinemøder eller som almindeligt Bluetooth-headset via mobilen (Foto: MereMobil.dk)

Du kan godt hente kaffe, mens du deltager i et onlinemøde. Bruger du den medfølgende USB-dongle, er rækkevidden op til 30 meter under optimale forhold.

Fra telefonen via almindelige Bluetooth, skal du dog ikke regne med 30 meter.

Du kan have parret både mobilen og computeren samtidigt og selvom det ikke er et egentlig musikheadset, så lyder musik ret fornuftigt. Med andre ord. Uanset om du er i et storrumskontor eller derhjemme, så kan du have din egen uforstyrrede boble med musik og hygge.

Du kan trykke på open-mic knappen, hvis du pludselig bliver nysgerrig og vil høre, hvad kollegaerne taler om. Open-mic slipper lyd fra omgivelserne igennem.

GUIDE: Dette headset skal du bruge når kollegaerne støjer

Konklusion: Ønsk dig dette headset

Lige nu er Poly Voyager 8200 UC min favorit på kontoret, men da teknologierne hele tiden forbedres, så kan det være, at jeg om kort tid har en anden mening.

Den gode nyhed er, at headsettet ikke er voldsomt dyrt. Lidt under 2.000 kroner inklusive moms, kan du finde det til. Det beløb bør din arbejdsplads, efter min mening, betale for dig.

Det er ikke mange penge, hvis virksomheden derved sikrer, at ens medarbejdere lyder professionelt hjemme såvel som på kontoret.

6 ud af 6 stjerner.

Tag også et kig på dette kontorheadset.

Aktuelle priser påPoly Voyager 8200 UC

Herunder kan du se dagspriserne påPoly Voyager 8200 UC.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Mere til historien

Et alternativ til Poly Voyager 8200 UC er Jabra Evolve2 85, der dog ikke er nær så godt. Læs min test her.

Poly Voyager 8200 UC
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram