Populær headset-serie opdateres

0

Poly Voyager 4300 er en opgradering af Voyager 4200 headsetserien. Blandt nyhederne er bedre mikrofoner og højttalere samt længere rækkevidde og batteritid.

Poly Voyager 4300 UC
Poly Voyager 4300-serien erstatter over tid Poly Voyager 4200-serien. På den nye version, er der en mute-knap, der ses som den røde knap på dette billede (Foto: Poly)

Efter omkring to et halvt år på markedet, er Poly klar med en opgradering af Poly Voyager 4200-serien. Den nye udgave hedder Poly Voyager 4300. Lanceringen markerer starten på udfasningen af den ældre serie.

Den nye, Voyager 4300-serien, kommer med udvidet rækkevidde, hvis man vælger UC-modellen. Her er rækkevidden (teoretisk) forbedret fra 30 til 50 meter, under de bedste forhold.

Mikrofonerne og højttalerne er desuden opgraderet, hvilket afspejler sig i lydkvaliteten fra både sender og modtager i et telefonopkald.

Væk med støjen

Poly Voyager 4320 UC
Poly Voyager 4320 er stereoudgaven, der også er fin til musik mellem opkald. Det er dog ikke musik, der er styrken i produktet (Foto: Poly)

Mikrofonerne har såkaldt Acoustic Fence, der er et udtryk for, at enheden lytter på støjen og fjerner den, mens den optimerer på stemmen. Det er særligt brugbart, hvis du har kollegaer omkring dig – eller du på hjemmekontoret vil fjerne støjen fra robotstøvsugeren, der kører forbi dit kontor, mens du taler i telefon.

Der er ikke aktiv støjreduktion, der kan fjerne støj fra omgivelserne i den lyd, at du hører.

Headsettet kan bruges med Bluetooth (version 5.2), kablet eller via en USB-adapter til computeren (UC), men det kommer også i forskellige konfigurationer med eksempelvis bordoplader, stereolyd, mono med bøjle osv.

Serien hedder “Voyager 4300-serien”, men herunder afspejler forskellige modelnumre som 4310 (mono) og 4320 (stereo) de forskellige udgaver.

UC-udgaven er mest anvendelig, hvis du har mange møder via Microsoft Teams, Zoom, Skype, Cisco eller lignende. Bruger du primært headsettet med din smartphone, er UC-donglen ikke nødvendig – du kan stadig forbinde til computeren med Bluetooth, blot uden den lange rækkevidde.

Poly Voyager 4300 serien er tilgængelig fra nu. Priserne begynder ved 1.475 kroner.

Herunder kan du se min video om Poly Studio P15, der er til dig, som holder mange møder online – på dit eget kontor eller i et lille mødelokale.

Hør funktionerne i Poly Studio P15

Mere til historien

Poly Voyager 4300-serien kan softwareopdateres lokalt på computeren med Poly Lens-softwaren. Der fås også værktøjer, så IT-afdelingen kan opdatere alle headsets centralt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer