#EP94: Min mening om Motorola Edge 20’erne (lyd-test)

Lyt med og hør min mening om Motorolas nyeste telefoner på få minutter.

Podcast episode 94 artikel Motorola Edge 20
Kom tæt på Motorola Edge 20 og Motorola Edge 20 Pro i denne episode

Motorola har netop lanceret to spændende telefoner, som er interessant, hvis du ikke vil betale formuer for nye telefoner.

Motorola Edge 20 Pro koster 4.999 kroner mens lillebroren koster 3.600 kroner.

Begge telefoner er gode, men skulle jeg vælge, blev det Edge 20 Pro. Der er flere kræfter at gøre godt med og samlet set er telefonen en lidt bedre oplevelse. Og ja det er faktisk de 1.300 kroner ekstra værd.

Begge telefoner har en fed 6,7 tommer skærm med op til 144 Hz opdateringshastighed, så du får flydende grafik. Traditionelt har smartphones 60 Hz skærme men flere topmodeller kommer nu med 120 Hz. Så 144 Hz er virkelig vildt.

Jeg kunne godt have tænkt mig, at fingeraftrykslæseren var indbygget i skærmen fremfor i powerrknappen på siden, da det højner kvalitetsfølelsen. Når det er sagt, så fungerer sensoren ret godt.

Billederne fra kameraet er udmærkede og Motorola er tydelig om deres planer for opdatering. Desuden er der pillet meget lidt ved Android-softwaren fra Motorolas side, hvilket er et kæmpe plus.

Hør dette podcastepisode og bliv klogere men læs også min anmeldelse af Motorola Edge 20 og Edge 20 Pro.

Mere til historien

Både Motorola Edge 20 og Motorola Edge 20 Pro kommer med en 30 watt hurtigoplader i salgspakken.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram