Telenor klar med nye abonnementer til børn og unge

Telenor har netop lanceret tre nye mobilabonnementer, som henvender sig til børn og unge.

Telenor er klar med nye abonnementer til børn og unge (Foto: Telenor)
Telenor er klar med nye abonnementer til børn og unge (Foto: Telenor)

Skoleferien er ovre og et nyt skoleår er i gang igen. Det forgangne år har budt på skolenedlukninger, hjemsendelser osv. på grund af corona. Det har også betydet, at danskerne for alvor har prøvet online-undervisning og så har det givet mere tid til streaming og online-gaming for de mange børn. 

Xplora klar med alternativ til første mobiltelefon

Telenor er klar med nye abonnementer til børn og unge, som forsøger at imødekomme disse behov. Derfor har de nu puttet mere mobildata i abonnementerne til de yngste.

Abonnementet til børn under 12 år, som indeholder:

  • 5 timers tale
  • 5 GB data
  • Pris: 119 kr./md

Til unge under 24 år, som ikke kan nøjes med 5 GB-abonnementet kan vælge mellem to nye abonnementer, hvoraf det hele har:

  • Fri tale
  • 50 GB data
  • Pris: 149 kr./md

Det andet er endnu vildere. Her får du:

  • Fri tale
  • Fri data i Danmark
  • Pris: 199 kr./md

TJEK PRISERNE: Her kan du søge efter de billigste abonnementer på tværs af alle teleselskaber.

Fælles for alle abonnementerne er, at de kommer med op til 20 GB data, som kan benyttes i 55 lande verden over. Inkluderet i disse lande er EU-landene, USA, Thailand og Tyrkiet. I forhold til abonnementet med fri data, er der en fairuse grænse på 1.000 GB.

LÆS OGSÅ: ”Fri data” skal være ubegrænset

-”De nye abonnementer er et resultat af et ændret behov hos vores kunder, der blandt andet har efterspurgt mere data, og så har vi åbnet for dataforbrug i de samme lande, som vi også har med i vores almindelige mobilabonnementer,” siger Christian Hoffmann, der er privatkundedirektør i Telenor.

De nye abonnementer kommer med forskellige tryghedsspærringer og servicen NetSikker. Telenor mener, at børn og unge skal kunne færdes sikkert på deres mobile enheder.

Telenor og Telia er først klar med landsdækkende 5G i 2023

NetSikker giver mulighed for juridisk rådgivning og hjælp, hvis man udsættes for digitale krænkelser, som eksempelvis falske profiler og uønsket deling af billeder og video. 

Mere til historien

Telenor tilbyder desuden 50 kroner om måneden i "samlerabat", hvis du samler to eller flere abonnementer hos dem.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram