Telenor klar med nye abonnementer til børn og unge

2

Telenor har netop lanceret tre nye mobilabonnementer, som henvender sig til børn og unge.

Telenor er klar med nye abonnementer til børn og unge (Foto: Telenor)
Telenor er klar med nye abonnementer til børn og unge (Foto: Telenor)

Skoleferien er ovre og et nyt skoleår er i gang igen. Det forgangne år har budt på skolenedlukninger, hjemsendelser osv. på grund af corona. Det har også betydet, at danskerne for alvor har prøvet online-undervisning og så har det givet mere tid til streaming og online-gaming for de mange børn. 

Xplora klar med alternativ til første mobiltelefon

Telenor er klar med nye abonnementer til børn og unge, som forsøger at imødekomme disse behov. Derfor har de nu puttet mere mobildata i abonnementerne til de yngste.

Abonnementet til børn under 12 år, som indeholder:

  • 5 timers tale
  • 5 GB data
  • Pris: 119 kr./md

Til unge under 24 år, som ikke kan nøjes med 5 GB-abonnementet kan vælge mellem to nye abonnementer, hvoraf det hele har:

  • Fri tale
  • 50 GB data
  • Pris: 149 kr./md

Det andet er endnu vildere. Her får du:

  • Fri tale
  • Fri data i Danmark
  • Pris: 199 kr./md

TJEK PRISERNE: Her kan du søge efter de billigste abonnementer på tværs af alle teleselskaber.

Fælles for alle abonnementerne er, at de kommer med op til 20 GB data, som kan benyttes i 55 lande verden over. Inkluderet i disse lande er EU-landene, USA, Thailand og Tyrkiet. I forhold til abonnementet med fri data, er der en fairuse grænse på 1.000 GB.

LÆS OGSÅ: ”Fri data” skal være ubegrænset

-”De nye abonnementer er et resultat af et ændret behov hos vores kunder, der blandt andet har efterspurgt mere data, og så har vi åbnet for dataforbrug i de samme lande, som vi også har med i vores almindelige mobilabonnementer,” siger Christian Hoffmann, der er privatkundedirektør i Telenor.

De nye abonnementer kommer med forskellige tryghedsspærringer og servicen NetSikker. Telenor mener, at børn og unge skal kunne færdes sikkert på deres mobile enheder.

Telenor og Telia er først klar med landsdækkende 5G i 2023

NetSikker giver mulighed for juridisk rådgivning og hjælp, hvis man udsættes for digitale krænkelser, som eksempelvis falske profiler og uønsket deling af billeder og video. 

Se også prisen hos CBB

Et alternativ til Telenors abonnementer er nedenstående muligheder fra søsterselskabet CBB, der benytter det samme netværk.

Mere til historien

Telenor tilbyder desuden 50 kroner om måneden i “samlerabat”, hvis du samler to eller flere abonnementer hos dem.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer