Telenor vil samle familien med rabat

2

Teleselskabet Telenor er klar med en ny rabatordning, hvor de vil samle familiens abonnementer. Læs mere om Samlerabat her.

Telenor er klar med Samlerabat, som er en ny rabatordning (Foto: Telenor)
Telenor er klar med Samlerabat, som er en ny rabatordning (Foto: Telenor)

Telenor er klar med en ny løsning, der henvender sig til dem, som har mere end ét mobilabonnement i husstanden. Løsningen hedder Samlerabat.

– ”Vi kan se, at næsten halvdelen af husholdningerne i Danmark har mindst to mobilabonnementer, og her er Samlerabat et super attraktivt tilbud. Hos Telenor skal man nemlig ikke have det, der ligner en storkundeaftale for at få en meget god pris på sine mobilabonnementer,” fortæller Telenors privatkundedirektør Christian Hoffmann.

Telenor og CBB-kunder kan prøve 5G med 1 gbit/s

Har en husstand mere end et abonnement, så udløser de efterfølgende abonnementer en rabat på 50 kroner pr. styk. Derfor kan der være store besparelser at hente, da Telenors abonnementspriser starter på 119 kroner.

Samlerabat, som det nye tiltag hedder, erstatter den tidligere rabatordning, hvor Telenor gav 20 procent til kunder med tre eller flere abonnementer.

-“Det kom især store familier til gavn, men vi vil gerne gøre noget ekstra for de mindre husstande, som vi har rigtig mange af i Danmark. Og så behøver man ikke længere at være skarp på procentregning for at gennemskue, hvor meget man sparer,” siger Christian Hoffmann.

Telenor: Mobilen er et magisk supplement til fysisk kontakt

Med Samlerabat får man som tidligere nævnt 50 kroner i rabat pr. abonnement udover det første. Dermed giver to abonnementer 50 kroner rabat, tre abonnementer 100 kroner abonnement og så fremdeles. Samlerabatten kan opnås på flere af de mobilabonnementer, som Telenor tilbyder til private. Dog er Mobil 15 GB ikke med i ordningen. Du kan læse mere om ordningen Samlerabat på Telenors hjemmeside.

Mere til historien

Der er ikke noget “nyt” i, at Telenor eller andre teleselskaber tilbyder “rabatløsninger”, hvis en husstand har flere abonnementer ved samme udbyder. Det er dog ikke altid, at det er den billigste løsning. Det afhænger meget af de forskellige familiemedlemmers forbrug.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer