Telenor: Mobilen er et magisk supplement til fysisk kontakt

Det er altafgørende at skille sig ud på mobilmarkedet. Det forsøger Telenor nu med mobilen som det "magiske" omdrejningspunkt.

Intet kan "erstatte den fysiske kontakt og nærværet mellem mennesker”, siger Telenor-direktør i en pressemeddelelse.

Alligevel gør Telenor forsøget og har sat en overlægger i søen for hele deres digitale univers. Overlæggeren italesættes som "et helt nyt brandunivers" og har fået navnet "Gør hver dag bedre".

Idéen er at sætte fokus på mobilen og de digitale platformes muligheder, som kan forbinde forbrugerne.

- "Der er så uendelig meget derude at gå på opdagelse i, lige fra FaceTime med børnebørnene til de øjenåbnende podcasts, de lange telefonsamtaler, online gaming med vennerne, en Netflix-serie, boligindretningsinspiration og en sjov snap fra en ven", siger Tor-Arne Fosser, direktør for privatmarkedet i Telenor Danmark, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at intet kan "erstatte den fysiske kontakt og nærværet mellem mennesker, men vi synes at mobilen er et magisk supplement".

Telenor, som er Danmarks næststørste teleselskab, kalder det et "kommunikationskoncept", som skal "styrke selskabets synlighed og understøtte en langsigtet strategi om at skabe mest mulig værdi for kunderne".

- "I et så konkurrencepræget marked som det danske telemarked, er det altafgørende at skille sig ud", siger Tor-Arne Fosser.

Den nye brandplatform rulles ud via kampagner og i Telenors butikker og kanaler.

Platformen bliver understøttet af nye produkter og initiativer. Det fremgår dog ikke af pressemeddelelsen, hvad Telenor har i støbeskeen.

Telenor skriver dog, at det har til "hensigt, at gøre hver dag bedre og nemmere for Telenors kunder".

Telenor er klar med løsninger til mindre virksomheder

Mere til historien

På det seneste er der tilført nye muligheder for den digitale bruger. Således fik ejerne af et nyere Samsung smart-tv adgang til Apple Musics katalog på 60 millioner musiknumre.

30 år siden: Sonofon brød telefonmonopolet

Kort efter hele Danmark havde jublet med på EM-sejren i fodbold satte Sonofon stikket i og brød telefonmonopolet.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Telia og Telenor siger farvel til 3G

Telia og Telenor siger endegyldigt farvel til 3G-netværket i slutningen af sommeren 2022. I stedet sættes der tempo på 5G-udrulning og opgradering.

(mere…)
Dansk mobilnetværk offer for hackerangreb

Cyberkriminelle har haft adgang til data på en server hos et stort dansk mobilnetværk.

(mere…)
Telenor vil beskytte brugerne bedre

Mange danskere har samme password til flere forskellige tjenester, hvilket gør dem mere sårbare. Telenors kunder får nu en hjælpende hånd.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram