Samsung og Apple indleder samarbejde om musik

Ejere af et nyere Samsung smart-tv har fået adgang til Apple Musics katalog på 60 millioner musiknumre.

Der er ingen amoriner i luften, når giganterne slås om markedsandele på det benhårde marked for smartphones. I hvert fald ikke, når det kommer til Samsung og Apple.

Men nu har de to giganter vist, at det der sidste år kunne kaldes en tilnærmelse godt kan udvikle sig til et tættere forhold. I hvert fald har de to tech-kombattanter indledt et samarbejde om Apple Music.

Det er Samsungs tv-division, som nu udvider deres tilbud af underholdning på Samsung Smart TV. 

Apple Music på Android virker nu med Chromecast

Med i pakken får man nu Apple Music og dermed adgang til over 60 millioner musiknumre - uden reklamer, vel at mærke. Dertil kommer tusindvis af spillelister, musikvideoer, live radio og meget mere.

Der er samtidig tale om et gennembrud. Samsung er nemlig det første tv-brand til at integrere Apple Music på smart-tv-platformen.

I skrivende stund har ejere af Samsungs smart-tv i over 100 lande fået adgang til at downloade Apple Music-appen, skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Endnu en gang trækkes den igangværende corona-krise ind som en del af beslutningen.

Således skriver Samsung blandt andet: "Alle mennesker i hele verden er for tiden mere hjemme. Derfor har Samsung de seneste måneder tilføjet mange flere muligheder for underholdning og sundhed på deres smart-tv-platform". 

Men det er ikke alle ejere af Samsungs smart-tv, der forkæles med Apple Musics 60 millioner musiknumre. Tv'et skal være så nyt som fra 2018.

Mere til historien

Samsung var den første tv-producent til at samarbejde med Apple. Sidste år kunne Samsung tilbyde Apple TV-appen. 

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram