Telenor Erhverv klar med billig og effektiv løsning til mindre virksomheder

Mindre virksomheder får smartphones, abonnement og et omstillingssystem til lave priser.

Annoncørbetalt indhold

Telenor Erhverv tilbyder mindre virksomheder de nyeste mobiltelefoner til meget lave priser. Mindre erhvervskunder kan få de helt nye modeller til priser ned til 1 krone. Derudover følger der et professionelt omstillingssystem med i abonnementet fra Telenor Erhverv.

– “Det skal være nemmere for mindre virksomheder at fokusere deres kræfter på det, de er bedst til. Jo færre bekymringer og forstyrrelser der opstår i løbet af dagen, jo mere effektivt kan man arbejde. Desuden er det vigtigt, at vores kunder frit kan rejse i både ind- og udland (Telenor Erhverv dækker 84 lande, red.) og vide, at de kan bruge både deres telefoner og internet,” udtaler Telenor.

Nyeste telefoner til spotpris

Billige telefoner – også de nyeste modeller  – nemt og professionelt omstillingssystem, roaming med 4G i op til 94 lande og dækning i stort set hele Danmark.

Det er hvad man får med med Telenors erhvervstilbud BusinessFirst. BusinessFirst henvender sig til mindre virksomheder, som ønsker en effektiv løsning, der samler både internet og telefoni under samme paraply. Samtidig får kunderne Call Management med, og det er især noget, der kan løfte effektiviteten og det professionelle udtryk hos en mindre virksomhed.

Kunderne får professionelt omstillingssystem

Med Call Management får kunden et professionelt omstillingssystem. Det er således, at Telenor Erhverv indtaler en velkomsthilsen til virksomhedens kunder. Denne funktion erstatter det, som en sekretær udfører i en større virksomhed. Herfra kan kunden trykke sig videre og blive omstillet til den helt rette medarbejder.

Dette sparer både tid og ressourcer hos Telenor Erhvervs kunder. Samtidig sparer Call Management også både den mindre virksomhed og deres kunder for forkerte opkald og misforståelser.

Læs mere om erhverstelefoni fra Telenor her.

Fuldkommen dækning i Danmark samt 84 andre lande

I Danmark kan Telenor prale med at have flest netværksmaster af alle operatører. Faktisk har Telenor hele 4.300 antennepositioner. Det er med til at danne Danmarks mest fintmaskede netværk, som dækker 99,7 procent af landet med 4G.

Det er altså muligt at tage både telefon og internet med sig, uanset hvor i landet man befinder sig.

Med Telenor Erhverv er det altså muligt at drive virksomheden på farten og i udlandet. Telenor kalder deres udlandsservice Go Blue. Med Go Blue er det nemt at drage ud i det blå.

“Det blå” består af 84 lande, hvor Telenors erhvervskunder frit kan foretage opkald og bruge data. Dette tillader, at mindre virksomheder kan opretholde effektiviteten, uanset om medarbejderne befinder sig i Danmark eller udenfor landets grænser.

MaxSpeed er hurtigt og billigt internet fra Telenor Erhverv

Det er essentielt at kunne foretage opkald og bruge data på farten, når en virksomhed skal arbejde effektivt. Det samme gør sig naturligvis også gældende, når man arbejder fra kontoret. Her skal forbindelsen være hurtig og stabil. Hvis man kan få opfyldt de to krav til en billig pris, er det især noget, som mindre virksomheder kan få gavn af.

Telenor Erhverv tilbyder MaxSpeed internet, som er op til 1.000 Mbit hastighed, og de gør det til en skarp pris. Helt fra 249 kr. om måneden kan mindre virksomheder nyde godt af lynhurtigt internet.

Telenor Erhverv har valgt at skære alt fordyrende fra deres internetpakker. Der er intet TV eller andet med, som får prisen til at stige. Det er en skræddersyet løsning til erhvervsdrivende, som blot vil have en hurtig forbindelse og arbejde hurtigt og effektivt.

Læs mere om internet til erhverv fra Telenor her.

Erhvervsbredbånd til mindre virksomheder

Når internettet skal være hurtigt, er en bredbåndsforbindelse det oplagte valg. Flere og flere steder vinder fibernettet frem, og det kan også levere hurtigere internet end det klassiske bredbånd. Dog er bredbånd stadig i stand til at levere lynhurtigt internet, og det er langt fra alle steder i landet, at der kan leveres fibernet.

Derfor tilbyder Telenor Erhverv bredbåndsforbindelse til deres erhvervskunder.

For en mindre virksomhed, der er afhængig af hurtigt internet, er en bredbåndsforbindelse et vigtigt værktøj. Der er ikke tid til at vente på langsomme loading-hastigheder. Derfor henvender erhvervsbredbånd fra Telenor sig til alle virksomheder, der vil have lynhurtigt bredbånd, så effektiviteten kan forblive på sit højeste.

Læs mere om mobil bredbånd til erhverv her

Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Telenors skærmforsikring er ulovlig – sådan rammes du

Skærmskift-forsikringen i Telenors abonnementer er ulovlig og stoppes midlertidigt. Læs hvad det betyder for dig.

(mere…)
Telenor nu klar med Google Pixel-telefonerne

Telias eksklusivitet er udløbet. Google Pixel-telefonerne kommer nu i sortiment hos Telenor.

(mere…)
Teleselskab lancerer sikkerhedsfilter

Telenor går nu ind i kampen mod internetsvindel og tilbyder privatkunderne et filter mod phishing og smishing.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram