Xplora klar med ”mobil-ur” til børn – Xplora XGo2

Her er et rigtig interessant bud på den første mobil til børn. Xplora XGo2 er et sikkert mobil-ur til de mindste.

Xplora XGo2 (Foto: Xplora)
Xplora XGo2 kan bruges til mobilopkald, men kun til udvalgte personer (Foto: Xplora)

Xplora kom til Danmark i efteråret 2020 og har haft stor succes ikke kun i Danmark, men hele Norden. Det skyldes blandt andet deres prisvindende smartwatches X4 og X5 Play, der er et alternativ til barnets første mobil.

ANMELDELSE: Fitbit Ace 3 – fitnessarmbånd til børn

På verdensplan har mere end 300.000 børn nu et Xplora ur på armen. Xplora har en ambition om, at børn får en tryg introduktion til den digitale verden, men forsøger også at gøre dem mere aktive og reducere deres skærmtid.

Smartwatches til børn

Xplora leverer ”smartwatches” til børn, der kan fungere som den første mobiltelefon.

Produktet er en kombination af aktivitet og telefon. Xplora har en aktivitetsplatform og skridttæller, der skal forsøge at motivere børnene til en mere fysisk hverdag. Xplora er desuden CE-godkendt.

Med den øgede popularitet er Xplora nu klar med en ny model til deres produktsortiment; XGo2.

Xplora smartwatches kommer med GPS indbygget, hvilket betyder forældrene kan følge og tracke børnene. Skulle børnene komme lidt for langt væk, er der opkaldsfunktion med 4G-dækning. Børnene kan ringe forældre, bedste forældre eller andre udvalgte personer op med få klik.

Facebook arbejder på børnevenlig Instagram

Målgruppen for XGo2 er fra 4 år og op.

Den første mobiltelefon

Hvornår børn skal have den første mobiltelefon, er altid svært at sige. Børn er forskellige og det er deres behov også.

Danske børn får i gennemsnit den første mobiltelefon når de er 8-9 år gamle, men med Xplora kan man udsætte den første mobiltelefon lidt, mens børnene får muligheden for at ringe, hvis de eksempelvis skal gå hjem selv – og i stedet vil på legeaftale eller lignende.

Xploras smartwatches har ikke adgang til internettet, som smartphones har. Derfor undgår børnene at blive udsat for ting på nettet som de f.eks. ikke forstår.

GUIDE: Når skolebørn får mobil – dette skal du overveje

-“Efter en fantastisk start på det danske marked er vi rigtig glade for at kunne tilføje en ny model til vores produktsortiment, til fordel for endnu flere børn og forældre! Xplora er et fantastisk alternativ til barnets første mobiltelefon og er perfekt til alle de store skolebørn, som vender tilbage til skolebænken i august,” sådan lyder det fra Amalie Lønning, landechef i Xplora Danmark.

Xplora XGo2 kan købes nu til 999 kroner, mens Xplora X5 Play koster 1.499 kroner. X4 har ligeledes en pris på 999 kroner.

Mere til historien

For at få alle funktionaliteterne på Xplora, så kræver det et abonnement til et teleselskab, så børnene kan ringe fra uret.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Teknologiforståelse kommer på skoleskemaet

Et nyt fag kommer på skoleskemaet. Det skal hjælpe eleverne med at forstå sig på digitaliseringen.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram