Xplora klar med ”mobil-ur” til børn – Xplora XGo2

0

Her er et rigtig interessant bud på den første mobil til børn. Xplora XGo2 er et sikkert mobil-ur til de mindste.

Xplora XGo2 (Foto: Xplora)
Xplora XGo2 kan bruges til mobilopkald, men kun til udvalgte personer (Foto: Xplora)

Xplora kom til Danmark i efteråret 2020 og har haft stor succes ikke kun i Danmark, men hele Norden. Det skyldes blandt andet deres prisvindende smartwatches X4 og X5 Play, der er et alternativ til barnets første mobil.

ANMELDELSE: Fitbit Ace 3 – fitnessarmbånd til børn

På verdensplan har mere end 300.000 børn nu et Xplora ur på armen. Xplora har en ambition om, at børn får en tryg introduktion til den digitale verden, men forsøger også at gøre dem mere aktive og reducere deres skærmtid.

Smartwatches til børn

Xplora leverer ”smartwatches” til børn, der kan fungere som den første mobiltelefon.

Produktet er en kombination af aktivitet og telefon. Xplora har en aktivitetsplatform og skridttæller, der skal forsøge at motivere børnene til en mere fysisk hverdag. Xplora er desuden CE-godkendt.

Med den øgede popularitet er Xplora nu klar med en ny model til deres produktsortiment; XGo2.

Xplora smartwatches kommer med GPS indbygget, hvilket betyder forældrene kan følge og tracke børnene. Skulle børnene komme lidt for langt væk, er der opkaldsfunktion med 4G-dækning. Børnene kan ringe forældre, bedste forældre eller andre udvalgte personer op med få klik.

Facebook arbejder på børnevenlig Instagram

Målgruppen for XGo2 er fra 4 år og op.

Den første mobiltelefon

Hvornår børn skal have den første mobiltelefon, er altid svært at sige. Børn er forskellige og det er deres behov også.

Danske børn får i gennemsnit den første mobiltelefon når de er 8-9 år gamle, men med Xplora kan man udsætte den første mobiltelefon lidt, mens børnene får muligheden for at ringe, hvis de eksempelvis skal gå hjem selv – og i stedet vil på legeaftale eller lignende.

Xploras smartwatches har ikke adgang til internettet, som smartphones har. Derfor undgår børnene at blive udsat for ting på nettet som de f.eks. ikke forstår.

GUIDE: Når skolebørn får mobil – dette skal du overveje

-“Efter en fantastisk start på det danske marked er vi rigtig glade for at kunne tilføje en ny model til vores produktsortiment, til fordel for endnu flere børn og forældre! Xplora er et fantastisk alternativ til barnets første mobiltelefon og er perfekt til alle de store skolebørn, som vender tilbage til skolebænken i august,” sådan lyder det fra Amalie Lønning, landechef i Xplora Danmark.

Xplora XGo2 kan købes nu til 999 kroner, mens Xplora X5 Play koster 1.499 kroner. X4 har ligeledes en pris på 999 kroner.

Mere til historien

For at få alle funktionaliteterne på Xplora, så kræver det et abonnement til et teleselskab, så børnene kan ringe fra uret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer