Det bedste mobilabonnement er måske ikke det billigste. Det handler om hvordan dit forbrug er og hvad du har behov for. Herunder kan du indstille søgekriterier og finde præcis det abonnement, der matcher dit behov. Tryk på “Vis filtre” for at åbne søgeboksen, hvis du ser siden af mobilen.

Hvis du maksimalt vil give 100 kroner for et abonnement, er det blot at vælge “100 kroner” i søgeboksen, der søger efter abonnementer hos over 20 mobilselskaber i Danmark. Se også artiklen om abonnementer til 50 kroner eller vores guide til det billigste abonnement med fri data.


5 ting du skal tænke over før du køber et nyt mobilabonnement

Inden du bestiller et mobilabonnement skal du overveje en række ting, der udover prisen også kan være vigtige.

  1. Dækker det mobilselskab du vælger godt nok i det område hvor du primært bruger telefonen?
  2. Hvor stor en datapakke har du behov for? Ifølge Energistyrelsen bruger den gennemsnitlige mobilforbruger 9,5 GB data om måneden (2019-tal)
  3. Rejser du meget? Måske er fri roaming ikke nødvendigt
  4. 4G eller 5G? Har du en 5G-klar smartphone og har teleselskabet 5G-dækning hvor du bruger telefonen?
  5. Bindingsperiode: Hvor hurtigt kan du komme ud af abonnementet igen?
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram