Samsung Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic

To nye smartwatches er en realitet fra Samsung. De nye ure byder på nye funktioner. Læs mere om de to nye Galaxy Watch modeller her.

Samsung Galaxy Watch4 Classic (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch4 Classic (Foto: Samsung)

Samsung har præsenteret to nye foldbare smartphones, men de havde også to nye smartwatches i ærmet.

Du kommer her tættere på Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic. 

Samsung Galaxy Z Fold3 – nu tør du bruge den

Den nok største nyhed ved Galaxy Watch4 er formentlig, at Samsung er klar med et nyt styresystem og brugerflade, samt forbedret ydeevne.

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic kommer ikke med Tizen, som Samsung tidligere har anvendt som platform.

De nye smarturer kører en helt ny version af Googles Wear OS, der er blevet tilrettet af Samsung. Ovenpå er Samsungs brugerflade One OI Watch, som er den mest intuitive til dato, ifølge Samsung selv. Dertil kommer Googles app-økosystem.

LÆS OGSÅ: Samsung dropper Tizenn på smartwatches

-”Vi har set en stor vækst inden for Galaxy Watch-serien, da forbrugerne har opdaget de sundhedsmæssige fordele og bekvemmeligheden ved vores smartwatches. Vi forstår, at vejen til sundhed er forskellig for alle, så vi har skabt en robust enhed med forskellige sundheds- og trivselsfunktioner for at give folk en dybere og mere brugbar forståelse af deres generelle sundhedstilstand,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark i en pressemeddelelse.

Galaxy Watch4 kommer med Samsungs BioActive Sensor. Den gør det muligt, at hele ”maskineriet” giver pulsmåling, EKG (elektrokardiografi) og for første gang i et ur (nogensinde) måling af kropssammensætning gennem bioelektrisk impedansanalyse.

Her kan brugere overvåge blodtryk, hjerterytme (EKG), måle iltmætning i blodet og beregne deres kropssammensætning.  

Alle måleværktøjerne kan give brugerne en dybere forståelse af deres generelle sundhed og kondition via målinger som skelet- og muskelmasse, basal metabolisme, kropsvandindhold og fedtprocent. Og det hele kan kontrolleres fra håndleddet. 

Her er priserne på Flip- og Fold-modellerne

Kan forbindes til et Samsung smart-tv

Hvis du vil gå all-in, kan du forbinde dit Galaxy Watch4 til et kompatibelt Samsung smart-tv, så vil kalorietæller og pulsmålinger vises på skærmen.

Du kan selvfølgelig også bruge uret til forskellige træningsformer, som man er vant til smartwatches kan nu om dage. 

Du kan se analyse af dine søvnmønstre med flere detaljer end tidligere. Galaxy Watch4 registrerer lyden af din snorken og måler dit iltniveau i blodet, når du sover. Du kan endda også blive hjulpet til en bedre søvn via såkaldte søvnpunkter. 

Pris og tilgængelighed

Du kan forudbestille Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic på udvalgte markeder fra 11. august 2021. Men den officielle salgsstartsdato er den 27. august 2021. 

Watch4 Classic kommer i varianter med 42mm eller 46mm og prisen starter ved 2.799 kroner og går op til 3.399 kroner. Begge størrelser kommer i farverne Black og Silver. 

Er du til Galaxy Watch4 findes den i enten 40mm eller 44mm og starter ved 1.999 kroner og op til 2.699 kroner. 40mm-versionen kommer i Black, Silver og Pink Gold, mens 44mm-versionen kommer i Black, Silver og Green.

SE OGSÅ: Se hele udvalget af Samsung Galaxy Watch hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Samsung lover op til 40 timers batteritid på uret. Men har du brug for mere størm, så kan du ved 30 minutters opladning få 10 timers batteritid. 

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram