OnePlus Buds Pro og Nothing Ear (1) – konkurrencen er i gang

0

Forsalget af de nye OnePlus Buds Pro trådløse høretelefoner er startet og kampen er derfor i gang mod tidligere OnePlus Carl Pei’s Nothing, hvor salget også er i gang.

OnePlus Buds Pro (Foto: OnePlus)
OnePlus Buds Pro (Foto: OnePlus)

Carl Pei forlod i oktober 2020 OnePlus, som han selv har været med til at stifte. Siden har han meldt ud det var for at starte Nothing op og satse på det. Nothing har også sendt deres første høretelefoner på markedet, som har navnet Nothing ear (1). De er landet i handlen og kan købes hos Komplett og ProShop herhjemme. Prisen er 899 kroner.

OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” – Nothing

Foruden Nothing Ear (1) så er Carl Pei’s tidligere arbejdsplads OnePlus også klar med deres bud på et par trådløse høretelefoner.

OnePlus Buds Pro koster 1.199 kroner, så er altså lidt dyrere end Nothing Ear (1).

Og så er der aktiv støjreduktion.

Nothing Ear (1) (Foto: Nothing)
Nothing Ear (1) (Foto: Nothing)

OnePlus Buds Pro har en batterilevetid på op til 38 timer, der sammen med et opladningsetui gør opladningstiden problemfri og giver efter bare 10 minutters opladning 10 timers levetid. Derudover understøtter de nye earbuds OnePlus’ lynhurtige Warp Charge samt tredjeparts Qi-certificerede trådløse opladere. OnePlus Buds Pro kommer i sort eller hvid.

Mens Nothing Ear (1) også har noice cancelling, derudover har de også trådløs opladning og op til 34 timers batteritid. De vejer desuden 4.7 gram hver.

Galleri – OnePlus Buds Pro vs. Nothing Ear (1)

Mere til historien

Der findes et væld af forskellige trådløse earbuds, men hvad man hver især er til er meget forskelligt. Dette blandt andet fordi der ikke er enighed om, hvad god lyd er og så har vi alle forskellige ører, så forskellige modeller der passer til vores ører. 

Læs også:
Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt – troede det var falske AirPods

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer