OnePlus Buds Pro og Nothing Ear 1 – konkurrencen er i gang

Forsalget af de nye OnePlus Buds Pro trådløse høretelefoner er startet og kampen er derfor i gang mod tidligere OnePlus Carl Pei’s Nothing, hvor salget også er i gang.

OnePlus Buds Pro (Foto: OnePlus)
OnePlus Buds Pro (Foto: OnePlus)

Carl Pei forlod i oktober 2020 OnePlus, som han selv har været med til at stifte. Siden har han meldt ud det var for at starte Nothing op og satse på det. Nothing har også sendt deres første høretelefoner på markedet, som har navnet Nothing ear 1. De er landet i handlen og kan købes hos Komplett og ProShop herhjemme. Prisen er 899 kroner.

OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” – Nothing

Foruden Nothing Ear 1 så er Carl Pei’s tidligere arbejdsplads OnePlus også klar med deres bud på et par trådløse høretelefoner.

OnePlus Buds Pro koster 1.199 kroner, så er altså lidt dyrere end Nothing Ear 1.

Og så er der aktiv støjreduktion.

Nothing Ear (1) (Foto: Nothing)
Nothing Ear 1 (Foto: Nothing)

OnePlus Buds Pro har en batterilevetid på op til 38 timer, der sammen med et opladningsetui gør opladningstiden problemfri og giver efter bare 10 minutters opladning 10 timers levetid. Derudover understøtter de nye earbuds OnePlus’ lynhurtige Warp Charge samt tredjeparts Qi-certificerede trådløse opladere. OnePlus Buds Pro kommer i sort eller hvid.

Mens Nothing Ear 1 også har noice cancelling, derudover har de også trådløs opladning og op til 34 timers batteritid. De vejer desuden 4.7 gram hver.

Galleri - OnePlus Buds Pro vs. Nothing Ear 1

Mere til historien

Der findes et væld af forskellige trådløse earbuds, men hvad man hver især er til er meget forskelligt. Dette blandt andet fordi der ikke er enighed om, hvad god lyd er og så har vi alle forskellige ører, så forskellige modeller der passer til vores ører. 

Læs også:
Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt - troede det var falske AirPods

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram