Ikea fortsætter med elektroniske møbler

Endnu et smartprodukt fra Ikea har set dagens lys. Ikea er klar med Starkvind, som er en luftrenser, der kan kobles på Trådfri-systemet.

Starkvind luftrenser virker med Trådfri-systemet (Foto: Ikea)
Starkvind luftrenser virker med Trådfri-systemet (Foto: Ikea)

Ikea fortsætter deres trend med at bygge elektronik ind i møbler. Det nyeste påfund fra den svenske møbelgigant er ”Starkvind”, som er en luftrenser, der er bygget ind i et lille bord. Det har Ikea tidligere skrevet i en pressemeddelelse.

Foruden den variant, der er bygget ind i et bord, vil der også komme en fritstående variant med samme navn. 

Ikea og Sonos på vej med nye højttaler-produkter

Det er i øvrigt ikke den første luftrenser fra Ikea, da de i starten af året lancerede luftrenseren ”Ikea Fornuftig”. Men den kunne altså ikke kobles på Trådfri-systemet.

Luftrenseren kommer med et tre-filter-system, der kan filtrere omkring 99,5 procent af de mindre partikler i luften fra så som PM 2,5-partikler, støv og pollen.

Filtrene er et forfilter, partikelfilter og et gasfilter, der fjerner gasformige stoffer og reducerer lugte fra rygning og madlavning.

Den kommer også med fem forskellige ventilatorhastigheder og en auto-tilstand. I auto-tilstanden justerer den selv ventilatorhastigheden i forhold til mængden af PM 2.5 i luften med den indbyggede luftkvalitetsføler. 

Det er også muligt i Trådfri-appen, at se hvordan den aktuelle luftkvalitet er. 

-”For IKEA handler det smarte hjem ikke om gadgets. Det handler om at gøre livet og hjemmet bedre ved at kombinere vores solide viden om boligindretning med digitale løsninger og teknologi. Derfor undersøger vi muligheden for at integrere funktionen til at rense luft og teknologi for at give kunderne derhjemme en god oplevelse," siger Henrik Telander, Product Owner hos Ikea of Sweden.

IKEA på vej med stor gaming-kollektion

Starkvind er designet til indendørs brug og optimeret til rumstørrelse på op til 20 kvadratmeter.

Ikea Starkvind bliver tilgængelig i butikkerne til oktober. Den præcise salgsstart er dog endnu ikke oplyst, samt priser er endnu heller ikke meldt ud. 

Mere til historien

Symfonisk picture frame speaker er navnet på en ny væghøjttaler fra Ikea og Sonos. Du kan inden længe læse anmeldelsen af denne på MereMobil.dk.

Lyskæde fra Philips Hue – hvis julen skal være smart

Skal julebelysningen opgraderes? Så er smarthome Festavia-lyskæden fra Philips Hue noget for dig.

(mere…)
Husqvarna kommer med GPS-styret robotplæneklipper

Husqvarna Nera er en ny serie af robotplæneklippere, som ikke kræver kanttråd. Nera er styret via satellitforbindelse - og en app naturligvis.

(mere…)
Smarthome-standarden Matter er endelig en realitet

Ventetiden er ovre. Nu er Matter, den nye standard til smarthomes, endelig klar i første version.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram