Apple Watch Series 7 – nye bud på designet

10

SE BILLEDET: Kan det være sådan, at Apple Watch Series 7 vil se ud?

Rygter-billede render af Apple Watch Series 7
Fotorealistisk billede af Apple Watch Series 7 (Kilde 91mobiles.com)

Der har været mange rygter om de nye iPhone 13-modeller og nu er der friske renderinger af det kommende design på Apple Watch Series 7 samt lidt lidt nyt om indmaden.

Det er 91Mobiles, der bringer billederne med tilladelse fra kilder i branchen, som de skriver.

Det angives ikke, om det er et reelt læk af CAD-baserede billeder fra Apple eller blot noget som en grafisk designer har skabt i en computer ud fra rygterne.

Rendering er fotorealistiske billeder, der er skabt i en computer ud fra 2D- eller 3D-modeller. Læs mere om rendering her.

Designet får mere kant

De nye renderinger stemmer godt overens med hvad vi så tilbage i maj, hvor vi så et mere kantet design – lidt det vi kender fra iPhone 12, iPad Pro og iPad Air.

Bliver det nye design en realitet, er det første gang vi ser en designændring siden Apple Watch 4 fra 2018.

Ud fra rygterne tyder det på, at Apple Watch fortsat vil ligne nogenlunde sig selv – altså ”en gadget”. Det lader således ikke til, at Apple vil gå efter et design, som minder om et rigtigt ur i stil med Samsung Galaxy Watch4 Classic.

Rygter om blodsukker- og alkoholmåling i Apple Watch

Tyndere og smallere ramme

Med det nye design følger en skærm på 1,8 tommer, der skulle have en smallere ramme. Målene på uret bliver 44 x 38 x 9 mm, hvilket er 1,7 mm tyndere end Apple Watch Series 6.  

Placeringen af knapperne har ikke ændret sig og den digitale krone findes stadig øverst på højre side med ”valg”-knappen nedenunder.

På venstre side finder vi to lange slidser til højtalerne. På undersiden ses de sædvanlige sensorer til pulsmåling med mere, der skal hjælpe med den forbedrede helbredsmåling.

Man forventer også at Apple Watch Series 7 vil understøtte ultra-wideband teknologien, der gør det i stand til at forbinde til Apples ”Find My”-netværk, som AirTags også gør brug af.

ANMELDELSE: AirTags er genialt på næsten alle måder

Læs også vores guide til, hvordan du vælger det rigtige Apple Watch.

Mere til historien

Det første Apple Watch blev sendt på gaden i april 2015 og nåede i 2021 100 millioner solgte enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer