Rygterne svirrer om Apple Watch med blodsukker- og alkoholmåling

Et kommende Apple Watch der vil kunne måle blodsukkerniveauet og alkohol promille ventes at være på vej. Sådan lyder de seneste rygter.

Apple Watch SE
Apple Watch SE vil i fremtidige modeller nok ikke få de nye funktioner, som formentlig kun vil være tiligængelig i “topmodellen” af Apple Watch enten Series 7 eller Series 8 (Foto: MereMobil.dk)

Et kommende Apple Watch ventes, at kunne måle blodsukkerniveauet, blodtryk og alkoholpromillen. Nogle steder forlyder det, at det vil være Apple Watch Series 7, mens andre først mener funktionerne vil være klar til Apple Watch Series 8.

Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Rygterne har svirret tidligere, men fået nyt liv, da det er afsløret at Apple, er kunde hos Rockley Photonics, som er et britisk firma, der udvikler ikke-invasive optiske sensorer. Disse sensorer kan detektere flere blodrelaterede sundhedsmålinger, som blodtryk, blodsukker og alkohol. Det skriver The Telegraph.

Sensorerne virker ved at benytte infrarødt lys ligesom det kendes fra de sensorer, som allerede i dag er på bagsiden af Apple Watch.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Det er uvist om det kommer i dette års Apple Watch, som ventes at få navnet Apple Watch Series 7. Forventningen er størst til funktionerne bliver aktuelle i Apple Watch Series 8, der først ventes i 2022.

Allerede nu kommer Apple Watch og flere andre smartwatches med en masse funktioner. De seneste Apple Watch modeller tilbyder alt fra skridttæller, søvntracker, registrering af fald, uregelmæssig hjerterytme og meget andet. Men de kommende funktioner vil helt sikkert tiltrække endnu flere brugere end de omkring 100 millioner, som allerede nu har et Apple Watch.

Apple Watch skal være mere holdbart

De nye funktioner ventes ikke at blive tilgængelige i Apple Watch SE, men kun i “topmodellen” i enten Apple Watch Series 7 eller Apple Watch Series 8.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

I USA har 10,5 procent af befolkningen diabetes, hvilket betyder Apple (og andre smartwatchproducenter) kan have en enorm stor målgruppe. Det skriver Pocketnow.com.

Læs også:
Apple Watch kan måske advare tidligt mod COVID-19

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram