Rygterne svirrer om Apple Watch med blodsukker- og alkoholmåling

Et kommende Apple Watch der vil kunne måle blodsukkerniveauet og alkohol promille ventes at være på vej. Sådan lyder de seneste rygter.

Apple Watch SE
Apple Watch SE vil i fremtidige modeller nok ikke få de nye funktioner, som formentlig kun vil være tiligængelig i "topmodellen" af Apple Watch enten Series 7 eller Series 8 (Foto: MereMobil.dk)

Et kommende Apple Watch ventes, at kunne måle blodsukkerniveauet, blodtryk og alkoholpromillen. Nogle steder forlyder det, at det vil være Apple Watch Series 7, mens andre først mener funktionerne vil være klar til Apple Watch Series 8.

Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Rygterne har svirret tidligere, men fået nyt liv, da det er afsløret at Apple, er kunde hos Rockley Photonics, som er et britisk firma, der udvikler ikke-invasive optiske sensorer. Disse sensorer kan detektere flere blodrelaterede sundhedsmålinger, som blodtryk, blodsukker og alkohol. Det skriver The Telegraph.

Sensorerne virker ved at benytte infrarødt lys ligesom det kendes fra de sensorer, som allerede i dag er på bagsiden af Apple Watch.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Det er uvist om det kommer i dette års Apple Watch, som ventes at få navnet Apple Watch Series 7. Forventningen er størst til funktionerne bliver aktuelle i Apple Watch Series 8, der først ventes i 2022.

Allerede nu kommer Apple Watch og flere andre smartwatches med en masse funktioner. De seneste Apple Watch modeller tilbyder alt fra skridttæller, søvntracker, registrering af fald, uregelmæssig hjerterytme og meget andet. Men de kommende funktioner vil helt sikkert tiltrække endnu flere brugere end de omkring 100 millioner, som allerede nu har et Apple Watch.

Apple Watch skal være mere holdbart

De nye funktioner ventes ikke at blive tilgængelige i Apple Watch SE, men kun i "topmodellen" i enten Apple Watch Series 7 eller Apple Watch Series 8.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I USA har 10,5 procent af befolkningen diabetes, hvilket betyder Apple (og andre smartwatchproducenter) kan have en enorm stor målgruppe. Det skriver Pocketnow.com.

Læs også:
Apple Watch kan måske advare tidligt mod COVID-19

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram