Apple Watch skal være mere holdbart

0

RYGTE: Apple Watch egner sig ikke til ekstremsport eller til brug på arbejdspladser med tungt fysisk arbejde, men det ændrer Apple måske på.

Apple Watch
Et rugged Apple Watch, der kan holde til mere, er måske på vej senere i år.

Et interessant rygte om Apple Watch er i omløb. Ryget handler om, at Apple arbejder på en ny kategori indenfor Apple Watch-serien. Ure fra den nye kategori vil være mere holdbare, end det vi hidtil har set.

Et såkaldt ruggedized Apple Watch kan gøre smarturet interessant for folk som dyrker ekstremsport eller arbejder i industrier, hvor det fine café-latte-design ikke fungerer særligt godt. Trods alt er Apple Watch forholdsvis skrøbeligt – og reparation efter et skærmbrud er dyrt.

I forbindelse med rygterne om en ”håndværker-udgave” af Apple Watch tales der desuden om, at tracking af svømning får flere funktioner.

Et mere holdbart Apple Watch vil måske komme på markedet senere i år eller i starten af 2022, lyder det fra Bloomberg.

Hvis Apple kommer med et rugged Apple Watch, får verdens mest populære smartwatch endnu et ben at stå på. Og nok særligt producenter af ure til ekstremsport skal begynde at kigge sig bekymret over skulderen.

Da Apple Watch kom på markedet for 5-6 år siden, lå alt fokus på design og mode, hvilket klart begrænsede hvor mange forbrugere, der gad interessere sig for kategorien. Senere skiftede Apple fokus og gik mod sport og motion.

I dag kan Apple Watch bedst betegnes som en sundhedsgadget. Udover at tracke motionen, eller gøre opmærksom på manglen, holder Apple Watch også øje med pludselige udsving i ens puls samt om brugeren pludselig falder om – falddetektering. Der er også støjovervågning og mulighed for måling af EKG.

RYGTEBlodsukkermåling kommer måske til Apple Watch

Alle målinger Apple Watch foretager gemmes i appen Sundhed, der gradvist bliver en slags sundheds- og helbredsportal for brugerne.

KØBSGUIDEHvilket Apple Watch skal du vælge?

Mere til historien

Apple er verdens største urproducent og førende inden for smartwatches. I 2020 solgte Apple 33,9 millioner smartwatches. I 2019 var det 28,4 millioner enheder. Trods coronakrisen lykkedes det således at skabe en fremgang på 19 procent, skriver Counterpoint Research.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer