Apple Watch skal være mere holdbart

RYGTE: Apple Watch egner sig ikke til ekstremsport eller til brug på arbejdspladser med tungt fysisk arbejde, men det ændrer Apple måske på.

Apple Watch
Et rugged Apple Watch, der kan holde til mere, er måske på vej senere i år.

Et interessant rygte om Apple Watch er i omløb. Ryget handler om, at Apple arbejder på en ny kategori indenfor Apple Watch-serien. Ure fra den nye kategori vil være mere holdbare, end det vi hidtil har set.

Et såkaldt ruggedized Apple Watch kan gøre smarturet interessant for folk som dyrker ekstremsport eller arbejder i industrier, hvor det fine café-latte-design ikke fungerer særligt godt. Trods alt er Apple Watch forholdsvis skrøbeligt – og reparation efter et skærmbrud er dyrt.

I forbindelse med rygterne om en ”håndværker-udgave” af Apple Watch tales der desuden om, at tracking af svømning får flere funktioner.

Et mere holdbart Apple Watch vil måske komme på markedet senere i år eller i starten af 2022, lyder det fra Bloomberg.

Hvis Apple kommer med et rugged Apple Watch, får verdens mest populære smartwatch endnu et ben at stå på. Og nok særligt producenter af ure til ekstremsport skal begynde at kigge sig bekymret over skulderen.

Da Apple Watch kom på markedet for 5-6 år siden, lå alt fokus på design og mode, hvilket klart begrænsede hvor mange forbrugere, der gad interessere sig for kategorien. Senere skiftede Apple fokus og gik mod sport og motion.

I dag kan Apple Watch bedst betegnes som en sundhedsgadget. Udover at tracke motionen, eller gøre opmærksom på manglen, holder Apple Watch også øje med pludselige udsving i ens puls samt om brugeren pludselig falder om – falddetektering. Der er også støjovervågning og mulighed for måling af EKG.

RYGTEBlodsukkermåling kommer måske til Apple Watch

Alle målinger Apple Watch foretager gemmes i appen Sundhed, der gradvist bliver en slags sundheds- og helbredsportal for brugerne.

KØBSGUIDEHvilket Apple Watch skal du vælge?

Mere til historien

Apple er verdens største urproducent og førende inden for smartwatches. I 2020 solgte Apple 33,9 millioner smartwatches. I 2019 var det 28,4 millioner enheder. Trods coronakrisen lykkedes det således at skabe en fremgang på 19 procent, skriver Counterpoint Research.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram