Apple Watch skal være mere holdbart

RYGTE: Apple Watch egner sig ikke til ekstremsport eller til brug på arbejdspladser med tungt fysisk arbejde, men det ændrer Apple måske på.

Apple Watch
Et rugged Apple Watch, der kan holde til mere, er måske på vej senere i år.

Et interessant rygte om Apple Watch er i omløb. Ryget handler om, at Apple arbejder på en ny kategori indenfor Apple Watch-serien. Ure fra den nye kategori vil være mere holdbare, end det vi hidtil har set.

Et såkaldt ruggedized Apple Watch kan gøre smarturet interessant for folk som dyrker ekstremsport eller arbejder i industrier, hvor det fine café-latte-design ikke fungerer særligt godt. Trods alt er Apple Watch forholdsvis skrøbeligt – og reparation efter et skærmbrud er dyrt.

I forbindelse med rygterne om en ”håndværker-udgave” af Apple Watch tales der desuden om, at tracking af svømning får flere funktioner.

Et mere holdbart Apple Watch vil måske komme på markedet senere i år eller i starten af 2022, lyder det fra Bloomberg.

Hvis Apple kommer med et rugged Apple Watch, får verdens mest populære smartwatch endnu et ben at stå på. Og nok særligt producenter af ure til ekstremsport skal begynde at kigge sig bekymret over skulderen.

Da Apple Watch kom på markedet for 5-6 år siden, lå alt fokus på design og mode, hvilket klart begrænsede hvor mange forbrugere, der gad interessere sig for kategorien. Senere skiftede Apple fokus og gik mod sport og motion.

I dag kan Apple Watch bedst betegnes som en sundhedsgadget. Udover at tracke motionen, eller gøre opmærksom på manglen, holder Apple Watch også øje med pludselige udsving i ens puls samt om brugeren pludselig falder om – falddetektering. Der er også støjovervågning og mulighed for måling af EKG.

RYGTEBlodsukkermåling kommer måske til Apple Watch

Alle målinger Apple Watch foretager gemmes i appen Sundhed, der gradvist bliver en slags sundheds- og helbredsportal for brugerne.

KØBSGUIDEHvilket Apple Watch skal du vælge?

Mere til historien

Apple er verdens største urproducent og førende inden for smartwatches. I 2020 solgte Apple 33,9 millioner smartwatches. I 2019 var det 28,4 millioner enheder. Trods coronakrisen lykkedes det således at skabe en fremgang på 19 procent, skriver Counterpoint Research.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram