Analytiker: Mere end 100 millioner har et Apple Watch

Apple oplyser ikke eksakte salgstal. Men skal man tro en oftest troværdig analytiker, så har mere end 100 millioner personer nu et Apple Watch.

Apple Watch guide
Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Apple Watch Series 5 er de nyeste modeller af Apple Watch (Foto: MereMobil.dk)

Smartwatches har været længe om at slå igennem. Den oftest troværdige analytiker Neil Cybert fra Above Avalon har delt tal, der viser, at der netop nu er mere end 100 millioner personer, som går rundt med et Apple Watch. Det skriver 9to5mac.com.

Apple Watch kan måske advare tidligt mod covid-19

Apple skulle have nået den store milepæl i december 2020 ifølge analysen. Dette er kort efter lanceringen af Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Det er efterhånden seks år siden, at det første Apple Watch kom til salg. Det blev dog lanceret længe før – faktisk i september 2014. Det viser også, at smartwatches i starten var længe om at ”fange” forbrugerne. Men Apple Watch er uden sammenligning det mest solgte og har også siden første ur kom på markedet haft en generel vækst år til år.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 6 – det mest avancerede smartwatch

Og særligt i 2020 er salget øget. Faktisk har Apple i 2020 solgt et Apple Watch til 30 millioner ”nye personer”. Det er samme salgstal som der var i 2015, 2016 og 2017 samlet set.

Neil Cybert mener også, at omkring 10 procent af iPhone-ejere har et Apple Watch. På det amerikanske marked er det omkring 35 procent af iPhone-brugerne, der har et Apple Watch. Dermed er der altså også mange forbrugere endnu, som endnu ikke er røget med på bølgen. Nogle har måske et andet smartwatch eller et fitness armbånd.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Det forventes også, at Apple Watch i skrivende stund er Apples fjerdemest populære produkt. iPhone, iPad og Mac er de mest populære. Men Apple Watch ventes altså at overtage tredjepladsen fra Mac i 2022.

Mere til historien

Apple var i 2020 klar med et Apple Watch SE. Her er nogle af de nyeste funktioner skåret fra, men prisen også reduceret. Dermed tiltaler det måske mange, da de mest “standard”-funktioner fortsat er en del af uret. Læs vores anmeldelse af Apple Watch SE her.

Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
121 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram