Analytiker: Mere end 100 millioner har et Apple Watch

Apple oplyser ikke eksakte salgstal. Men skal man tro en oftest troværdig analytiker, så har mere end 100 millioner personer nu et Apple Watch.

Apple Watch guide
Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Apple Watch Series 5 er de nyeste modeller af Apple Watch (Foto: MereMobil.dk)

Smartwatches har været længe om at slå igennem. Den oftest troværdige analytiker Neil Cybert fra Above Avalon har delt tal, der viser, at der netop nu er mere end 100 millioner personer, som går rundt med et Apple Watch. Det skriver 9to5mac.com.

Apple Watch kan måske advare tidligt mod covid-19

Apple skulle have nået den store milepæl i december 2020 ifølge analysen. Dette er kort efter lanceringen af Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Det er efterhånden seks år siden, at det første Apple Watch kom til salg. Det blev dog lanceret længe før – faktisk i september 2014. Det viser også, at smartwatches i starten var længe om at ”fange” forbrugerne. Men Apple Watch er uden sammenligning det mest solgte og har også siden første ur kom på markedet haft en generel vækst år til år.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 6 - det mest avancerede smartwatch

Og særligt i 2020 er salget øget. Faktisk har Apple i 2020 solgt et Apple Watch til 30 millioner ”nye personer”. Det er samme salgstal som der var i 2015, 2016 og 2017 samlet set.

Neil Cybert mener også, at omkring 10 procent af iPhone-ejere har et Apple Watch. På det amerikanske marked er det omkring 35 procent af iPhone-brugerne, der har et Apple Watch. Dermed er der altså også mange forbrugere endnu, som endnu ikke er røget med på bølgen. Nogle har måske et andet smartwatch eller et fitness armbånd.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Det forventes også, at Apple Watch i skrivende stund er Apples fjerdemest populære produkt. iPhone, iPad og Mac er de mest populære. Men Apple Watch ventes altså at overtage tredjepladsen fra Mac i 2022.

Mere til historien

Apple var i 2020 klar med et Apple Watch SE. Her er nogle af de nyeste funktioner skåret fra, men prisen også reduceret. Dermed tiltaler det måske mange, da de mest "standard"-funktioner fortsat er en del af uret. Læs vores anmeldelse af Apple Watch SE her.

Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Galaxy S22 Ultra er den mest populære Samsung-telefon

Den mest populære telefon fra Samsung gennem længere tid er overraskende nok den dyreste. Galaxy S22 Ultra har solgt mere end 10 mio. styks.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får større skærm

RYGTE: Det kommende Apple Watch Series 8 vil få en skærm, der er 12 procent større end skærmen på Apple Watch Series 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
121 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram