Apple Watch 7 – ændringer i designet kan være på vej

7

Rygterne svirrer om, at Apple vil lancere Apple Watch Series 7 senere på året – og designet har fået en ”overhaling”.

Bud på hvordan Apple Watch Series 7 vil se ud (Kilde: Jon Prosser og Ian Zelbo)
Bud på hvordan Apple Watch Series 7 vil se ud (Kilde: Jon Prosser og Ian Zelbo)

Apple Watch, som det er i dag, har ikke ændret sig meget siden 2018. Men der spekuleres i, at den kommende generation vil få et lidt andet design. Det skriver Android Authority.

Rygterne svirrer om Apple Watch med blodsukker og alkoholmåling

YouTuberen Jon Prosser og koncept-kreatøren Ian Zelbo har generelt nogle billeder af det kommende Apple Watch Series 7. Altså hvad DE tror er designet på Series 7.

Holder disse rygter stik, ser det ud til, at Apple Watch Series 7 vil få et anderledes look. Det tyder på et mere ”fladt” look. Og altså ikke helt så runde hjørner eller ”buet” skærm. Men mere ”fladt”, som det også er på de seneste iPhone- og iPad-modeller.

Prosser påstår, at skærmen vil være ligesom på tidligere modeller. Apple skulle dog angiveligt have testet nogle prototyper med mindre ”kant”.

Der spekuleres også i, at Apple Watch måske vil komme i nye farvevarianter, som det også er set med iPhones, iMacs osv. Prosser nævner pastel green og light blue, som to af de nye farver.

Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Rygterne stemmer overens med det, som Apple-analytiker Ming-Chi Kuo meldte ud sidste år, hvor han forudså Apple Watch Series 7 ville komme med nyt design. Dengang sagde han, at Apple Watch Series 7 vil få et ”significant form factor design change would come with new Apple Watch models in 2H21 at the earliest”.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Apple. Vi forventer dog tidligst en lancering af Apple Watch Series 7 på den anden side af sommeren.

Mere til historien

Apple debuterede sidste år med deres Apple Watch Series SE, som er et rigtigt spændende smartwatch, hvor man ikke får alt det ”topmodellen” byder på, men til gengæld en masse andet og godt basis ur til prisen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer