Apple Watch 7 – ændringer i designet kan være på vej

Rygterne svirrer om, at Apple vil lancere Apple Watch Series 7 senere på året – og designet har fået en ”overhaling”.

Bud på hvordan Apple Watch Series 7 vil se ud (Kilde: Jon Prosser og Ian Zelbo)
Bud på hvordan Apple Watch Series 7 vil se ud (Kilde: Jon Prosser og Ian Zelbo)

Apple Watch, som det er i dag, har ikke ændret sig meget siden 2018. Men der spekuleres i, at den kommende generation vil få et lidt andet design. Det skriver Android Authority.

Rygterne svirrer om Apple Watch med blodsukker og alkoholmåling

YouTuberen Jon Prosser og koncept-kreatøren Ian Zelbo har generelt nogle billeder af det kommende Apple Watch Series 7. Altså hvad DE tror er designet på Series 7.

Holder disse rygter stik, ser det ud til, at Apple Watch Series 7 vil få et anderledes look. Det tyder på et mere ”fladt” look. Og altså ikke helt så runde hjørner eller ”buet” skærm. Men mere ”fladt”, som det også er på de seneste iPhone- og iPad-modeller.

Prosser påstår, at skærmen vil være ligesom på tidligere modeller. Apple skulle dog angiveligt have testet nogle prototyper med mindre ”kant”.

Der spekuleres også i, at Apple Watch måske vil komme i nye farvevarianter, som det også er set med iPhones, iMacs osv. Prosser nævner pastel green og light blue, som to af de nye farver.

Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Rygterne stemmer overens med det, som Apple-analytiker Ming-Chi Kuo meldte ud sidste år, hvor han forudså Apple Watch Series 7 ville komme med nyt design. Dengang sagde han, at Apple Watch Series 7 vil få et ”significant form factor design change would come with new Apple Watch models in 2H21 at the earliest”.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Apple. Vi forventer dog tidligst en lancering af Apple Watch Series 7 på den anden side af sommeren.

SE OGSÅ: Se priser på Apple Watch 7 hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Apple debuterede sidste år med deres Apple Watch Series SE, som er et rigtigt spændende smartwatch, hvor man ikke får alt det ”topmodellen” byder på, men til gengæld en masse andet og godt basis ur til prisen.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram