Netatmo understøtter nu HomeKit Secure Video

Har du udendørskameraer fra Netatmo og bruger af Apple, så understøtter de nu Apple HomeKit Secure Video.

Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene understøttes nu i Apple HomeKit Secure Video (Foto: Netatmo)
Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene understøttes nu i Apple HomeKit Secure Video (Foto: Netatmo)

Går du op i smarthome-løsninger, så kender du formentlig til Netatmo og nogle af deres produkter. Netatmo har netop lanceret understøttelse af Apple HomeKit Secure Video til begge deres udendørskameraer (Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene).

Hvert tredje hjem er et smarthome

Understøttelsen muliggøres i en softwareopdatering. Det betyder altså kort og godt, at brugerne kan se videoer fra Netatmo-kameraerne i Apple HomeKit-appen – og gemme dem i iCloud.

-“Brugere er især nervøse for sikkerheden omkring videooptagelserne af deres hjem. De vil nemlig være sikre på, at deres videoer forbliver fortrolige, og at ingen andre har, eller kan få, adgang til dem. Derfor har vi udviklet vores kameraer med lokal lagring. Med tanke for brugernes personoplysninger, og ønsket om at give dem flere muligheder for at lagre deres videoer, besluttede vi at understøtte produkterne med Apple HomeKit Secure Video. Det giver Netatmos brugere mulighed for sikkert at lagre videoer fra vores smarte udendørskameraer i iCloud. Brugerne kan dermed, ud over lokal lagring, nu vælge mellem tre backupmuligheder i skyen: Apple HomeKit Secure Video, deres personlige Dropbox-konto og deres FTP-server,” forklarer Fred Potter, der er grundlægger af Netatmo.

Det er allerede muligt at se Netatmos indendørskameraer i Apple Home-appen, da der blev åbnet for dette tilbage i februar 2020.

Apple Home-appen gør det muligt at se videooptagelser fra kameraerne fra de sidste 10 dage. Ligesom det også er muligt at oprette automatiseringer med HomeKit Secure Video via kameraerne. Det kan være, at lyset tændes rundt om huset, når et af kameraerne har registreret en person.

Bliver smarthome smart i 2021? Fælles standard på vej

Har du ikke allerede Netatmo Smart Udendørs Kamera, så koster de henholdsvis 2.499,99 kroner uden Sirene og 2.799,99 kroner med Sirene. Modsat nogle andre producenter, så er alle funktionerne i de smarte udendørskameraer fra Netatmo tilgængelige gratis. Der kræves intet abonnement eller ekstra gebyrer for at benytte kameraerne eller for at få adgang til private data.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det kræver iCloud-kapacitet på mindst 200 GB, hvis man ønsker at benytte HomeKit Secure Video Med 200 GB kan der tilføjes ét kamera. Har man en 2 TB-iCloud-aftale, kan der tilføjes op til fem kameraer.

Læs også:
Ding-Dong Eufy dørklokke er genial

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram