Lenovos kommende gamer-mobil får 90 watt opladning

1

Den kommende Lenovo gamer-telefon, Legion 2 Pro, kommer med 5.500 mAh batteri og 90W opladning.

Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)
Lenovo Legion Phone Duel er en interessant gamertelefon. Forventningerne er dog endnu større til den kommende Lenovo Legion 2 Pro. (Foto: Lenovo)

Lenovo har afsløret, at deres kommende gamer-telefoner, Legion 2 Pro, vil komme med et batteri, som understøtter 90 watt opladning. Dermed er det altså lig med det, der ses på Legion Pro, hvor der er to USB-C porte, der understøtter 45 watt opladning. Samlet er dette 90 watt.

Lenovo på vej med ny gamermobil – Legion 2 Pro

Lenovo har endnu ikke offentliggjort Legion 2 Pro. Derfor har de heller ikke afsløret specifikationerne. Men de har bekræftet, at telefonen kommer med den nyeste Snapdragon 888 processor fra Qualcomm og dual-turbo cooling system, samt at skærmen bliver en 6,92 tommer 144 Hz Full HD+ AMOLED skærm. Det skriver GSMArena.com.

Geekbench har efterfølgende afsløret, at Legion 2 Pro kommer i en variant med 16 GB RAM og 512 GB intern hukommelse. Men også vil blive tilgængelig i en variant med 12 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det er uvist om den vil komme i flere andre hukommelsesvarianter.

Teaser for den kommende Lenono Legion 2 Pro (Kilde: GSMArena.com)
Teaser for den kommende Lenono Legion 2 Pro (Kilde: GSMArena.com)

Lenovo har også været ude med en teaser for frontkameraet på Legion 2 Pro. Her kommer et motoriseret pop-up kamera på 44 megapixels. Måske det benytter quad-pixelteknologien, men dette er ikke helt sikkert. Gør det dette, vil 4 pixels blive kombineret til 1 og dermed ende med 11 megapixels selfies.

Hovedkameraet er et OmniVision med 64 megapixels opløsning, som gør brug af quad-pixelteknologien. Det skriver GSMArena.com.

Lenovo afslører Legion 2 Pro senere på ugen – helt præcist torsdag den 8. april. Så det varer ikke længe før vi er klogere på, hvordan den præcist bliver samt om den bliver tilgængelig på det danske marked. Men det håber vi dog, da forgængeren er på markedet herhjemme.

Vi har tidligere testet Lenovo Legion Phone Duel, der klarede sig rigtigt godt. Dog har vi efterfølgende testet Asus’ seneste bud på en gamer-telefon og den er i skrivende stund favoritten herpå redaktionen af tilgængelige gamer-telefoner. Det ventes, at det er den Legion 2 Pro skal konkurrere mod.

ANMELDELSE: Lenovo Legion Phone Duel test – til den ultimative gamer

Mere til historien

Mobilgaming har for alvor taget fart og blevet en af de mest populære platforme til gaming. Et af de nyeste spil, som formentlig også er nostalgisk for mange er Crash Bandicoot, der netop er lanceret som mobilspil

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer