Lenovo på vej med ny gamermobil – Legion 2 Pro

Lenovo har tidligere sendt gamermobilen Legion Duel på markedet – også kendt som Legion Pro. Nu er efterfølgeren så småt på vej.

Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)
Efterfølgeren til ovenstående Lenovo Legion Phone Duel er på vej, det ventes navnet bliver Legion Pro 2 (Foto: Lenovo)

Lenovo arbejder på, at få efterfølgeren til sidste års gamermobil Lenovo Legion Duel, der også var kendt som Legion Pro, på markedet.

Du kan læse vores test af forgængeren Legion Phone Duel i nedenstående link. Og ifølge sidste års model, så er der altså en del opgraderinger i den næste model.

ANMELDELSE: Lenovo Legion Phone Duel – til den ultimative gamer

Efterfølgeren ventes at få navnet Legion Pro 2 og vil komme med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm og dual turbo cooling system. Derudover ventes den at få 16 GB LPDDR5 RAM, 144 Hz opdateringshastighed på skærmen, batteri på mindst 5.000 mAh og Android 11 fra salgsæsken. Det skriver GSMArena.com.

Sidste års model kom i en variant med enten 12 GB eller 16 GB RAM. Det er uvist om dette års model også vil komme i flere konfigurationer.

Telefonen har kodenavnet “Lenovo L70081”. Men den ventes at få navnet Lenovo Legion Pro 2 i butikkerne.

Hvornår telefonen vil blive annonceret, er endnu uvist, men den er allerede spottet på Geekbench. Her scorede den 1.129 single-core og 3.763 multi-core. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nyt.

Resultater fra Geekbench på telefonen Lenovo Legion 2 Pro spottet (Kilde: GSMArena.com)
Resultater fra Geekbench på telefonen Lenovo Legion 2 Pro spottet (Kilde: GSMArena.com)

Generelt bliver der mere og mere gaming på mobilen efterhånden og i 2020 var mobilen faktisk den enhed, der blev gamet mest på.

Gaming på mobilen udfordrer spilkonsoller

Mere til historien

Den vejledende salgspris på Lenovo Legion Duel var enten 6.999 kroner eller 8.499 kroner alt efter hvilken model, som der var tale om. Der er ikke rygter om prissætning eller andet på dette års model.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram