Lenovo på vej med ny gamermobil – Legion 2 Pro

0

Lenovo har tidligere sendt gamermobilen Legion Duel på markedet – også kendt som Legion Pro. Nu er efterfølgeren så småt på vej.

Lenovo Legion Phone Duel (Foto: Lenovo)
Efterfølgeren til ovenstående Lenovo Legion Phone Duel er på vej, det ventes navnet bliver Legion Pro 2 (Foto: Lenovo)

Lenovo arbejder på, at få efterfølgeren til sidste års gamermobil Lenovo Legion Duel, der også var kendt som Legion Pro, på markedet.

Du kan læse vores test af forgængeren Legion Phone Duel i nedenstående link. Og ifølge sidste års model, så er der altså en del opgraderinger i den næste model.

ANMELDELSE: Lenovo Legion Phone Duel – til den ultimative gamer

Efterfølgeren ventes at få navnet Legion Pro 2 og vil komme med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm og dual turbo cooling system. Derudover ventes den at få 16 GB LPDDR5 RAM, 144 Hz opdateringshastighed på skærmen, batteri på mindst 5.000 mAh og Android 11 fra salgsæsken. Det skriver GSMArena.com.

Sidste års model kom i en variant med enten 12 GB eller 16 GB RAM. Det er uvist om dette års model også vil komme i flere konfigurationer.

Telefonen har kodenavnet “Lenovo L70081”. Men den ventes at få navnet Lenovo Legion Pro 2 i butikkerne.

Hvornår telefonen vil blive annonceret, er endnu uvist, men den er allerede spottet på Geekbench. Her scorede den 1.129 single-core og 3.763 multi-core. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nyt.

Resultater fra Geekbench på telefonen Lenovo Legion 2 Pro spottet (Kilde: GSMArena.com)
Resultater fra Geekbench på telefonen Lenovo Legion 2 Pro spottet (Kilde: GSMArena.com)

Generelt bliver der mere og mere gaming på mobilen efterhånden og i 2020 var mobilen faktisk den enhed, der blev gamet mest på.

Gaming på mobilen udfordrer spilkonsoller

Mere til historien

Den vejledende salgspris på Lenovo Legion Duel var enten 6.999 kroner eller 8.499 kroner alt efter hvilken model, som der var tale om. Der er ikke rygter om prissætning eller andet på dette års model.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer