Nu kan du spille Crash Bandicoot på din smartphone

Du har måske ventet længe og meget tålmodigt på, at Crash Bandicoot: On The Run var klar til at blive spillet på din mobil. Nu er det langt om længe klar.

Crash Bandicoot 4 It's about Time
Så er Crash klar til mobilen (Foto: Activision Blizzard)

Jeg husker Crash Bandicoot fra min ungdom, hvor det absolut var et af mine favoritspil på PlayStation. Og de fleste der har ejet enten en PlayStation, Xbox eller lignende har formentlig også på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med Crash Bandicoot.

Det er nemlig ikke uden grund Crash Bandicoot er en af de mest solgte spilserier til konsoller.

Der har længe været skriverier om, at Crash Bandicoot ville komme til mobilen – og nu er det her langt om længe.

Spillet blev tilgængeligt tirsdag den 23. marts 2021 – selvom den 25. marts 2021 har været meldt ud som officiel lanceringsdag. Og jeg var personligt superspændt, da jeg modtog en notifikation om, at spillet endelig var klar til download. Derfor skyndte jeg mig også fluks at downloade spillet til min telefon. Og så var det jo bare at komme i gang med spillet.

Bag Crash Bandicoot er spilfirmaet King, der også står bag successer som Candy Crush Saga. Spillet er et af de såkaldte ”endless runner”-spil, hvilket også kendes fra Subway Surfers og Temple Run.

Kort og godt går det ud på, at du styrer hovedpersonen Crash Bandicoot. Der er en ”trail”-run, hvor du guides til, hvad hvilke bevægelser betyder. Du får altså hurtigt får styr på, hvordan du skifter side, snurrer rundt, hopper, glider osv. Og så er det ellers bare at komme i gang og bekæmpe Doctor Neo Cortex og Co.

Crash Bandicoot 4 til PlayStation 5 – dato er bekræftet

Crash Bandicoot: On The Run – klar på mobilen

https://www.youtube.com/watch?v=9ANFvaAzHd4

I spillet er der også gensyn med forskellige ting, der refererer til tidligere spil gennem årene. Mobilspillet er nemlig også en markering af Crash Bandicoot har 25 års jubilæum.

Crash Bandicoot er klar til både Android og iOS – og det er gratis at downloade.

Mere til historien

Det er spændende om Crash Bandicoot rammer noget i de mange, som er blevet mobilgamere. Faktisk er mobilen blevet en stor konkurrent til spilkonsoller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram