Crash Bandicoot på vej til iOS og Android

1

Et klassisk endless runner spil er på vej. Det er ikke hvem som helst! Hovedpersonen er selveste Crash Bandicoot. Spillet kommer til iOS og Android.

Et nyt endless runner spil er på vej. Dermed får kategorien endnu en konkurrent til blandt andet (danske) Subway Surfers og Temple Run. Hovedpersonen er Crash Bandicoot og spillet hedder “Crash Bandicoot: On The Run!”. Det skriver Engadget.com.

Kæmpe vækst i download af mobilspil

Bag spillet er firmaet King, der også står bag det populære Candy Crush.

– “We’re really excited to bring this well-known and much-loved franchise back to mobile,” udtaler Stephen Jarrett, Vice President af spildesign i King, i en pressemeddelelse.

Crash Bandicoot kom frem i midten af 90’erne, da firmaet Naughty Dog lancerede det til PlayStation. Selve spillet gik dengang ud på, at Crash skulle forsøge at stoppe hans skabers planer om at erobre verden, stoppe forureningen og rede den kvindelige Bandicoot Tawna.

Fortnite er et af de største spil nogensinde

Du kan forvente mere end blot et endless runner spil. Ud fra traileren at dømme, så vil du kunne skabe flere våben til Crash. Ligesom pressemeddelelsen antyder, at du måske vil bruge en del tid på at opbygge din base med Coco.

Hvornår Crash Bandicoot er klar til Android og iOS er uvist, men meldingen er at det kommer inden udgangen af i år. iOS og Android brugere kan registrerer sig for yderligere oplysninger på spillets hjemmeside.

Vi holder dig opdateret, så snart der er nyt om Crash Bandicoot til Android og iOS. Tilmeld dig her og få det eneste nye om Crash Bandicoot og andre spændende nyheder direkte i indbakken.

Trailer: Crash Bandicoot: On The Run!

Mere til historien

Det ser generelt ud til, at det er et godt år, hvis man er til Crash Bandicoot. Det forlyder nemlig, at Toys For Bob arbejder på en fortsættelse til det originale PS1-spil, som ventes lanceret i efteråret. Helt præcist er datoen den 2. oktober 2020 nævnt. Spillet vil få navnet “2008 Crash Bandicoot 4: It’s About Time”. Det skriver Engadget.com.

Læs også:
VIDEOGUIDE: Sådan streamer du spil fra PS4 til din mobil eller computer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer