Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

Lenovo Legion Duel 2 (Foto: Lenovo)
Lenovo Legion Duel 2 (Foto: Lenovo)

Lenovo er klar med en ny gamer-telefon og det er ikke just små specifikationer, vi snakker om. Det skriver Androidguys.

Den nye gamer-telefon kommer med to USB C-porte, som vi også så på første generation af Lenovo Legion Duel 5G. Batterierne er ligeledes opdelt i to for at øge opladningshastigheden. De to batterier er hver på 2.750 mAh, hvilken sammenlagt giver 5.500 mAh og en lade-tid på 30 minutter.

B&O lancerer gaming-høretelefoner

Skærmen er på 6.92 tommer, men desværre kun på 2.460 x 1.080 pixels opløsning hvilket er lidt en skuffelse set fra eget synspunkt, når jeg sammenligner jeg med Asus ROG Phone 5. Du kan læse min anmeldelse af Asus ROG Phone 5 her.

Lenovo kommer også med OLED-skærm og 144 hz i refresh rate.

Lenovo Legion Duel 2 bliver leveret med Android 11 ud af boksen og kommer med en Snapdragon 888-processor. Konfigurationen tilbyder op til 18 GB LPDDR5 RAM, og den kommer enten med 256 GB eller 512 GB lagerplads.

Kommer med indbygget blæser

Lenovo Legion Duel 2 med blæser (Foto: Lenovo)
Lenovo Legion Duel 2 med blæser (Foto: Lenovo)

Lenovo Legion Duel 2 kommer med indbygget blæser, hvilket er lidt specielt at se. Der er både indgang og udgang til blæseren. Grundet dette er det derfor også værd at tænke over vandtætheden i den.

På kamera-siden ser vi et 44 megapixels selfie kamera, der kommer som pop-up. Mens der på bagsiden ses et 64 megapixels kamera og 16 megapixels ultrawide.

PUBG Mobile sætter vild rekord

Det er ikke den store overraskelse at den nye model understøtter 5G ligesom forgængeren. Samtidig understøtter den både sub-6 GHz og mmWave, hvilket skulle være en nøglespiller til gamerne på mobilen.

Ligesom forgængeren kommer den også med en form for Y-triggere til gaming.

Legion Duel 2 kommer i Titanium White eller Ultimate Black, og udkommer i Kina senere i april, efterfulgt af Europa i maj-måned. Den europæiske model kommer med en pris på 799 euro, her får du 16 GB RAM og 512 GB lagringsplads. De danske priser og tilgængelighed er endnu ikke oplyst.

Mere til historien

Fik du læst vores anmeldelse af Lenovo Legion Duel, ellers har vi den klar til dig.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovos kommende gamer-mobil får 90 watt opladning

Den kommende Lenovo gamer-telefon, Legion 2 Pro, kommer med 5.500 mAh batteri og 90W opladning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram