PUBG Mobile sætter vild rekord

Et af de mest populære mobilspil runder endnu en kæmpe milepæl.

PUBG Mobile er et af de mest populære mobilspil nogensinde og har nu rundet mere end 1 milliarder downloads

Det populære spil PUBG Mobile har rundet endnu en stor milepæl. Spillet er nu downloadet mere end 1 milliard gange på verdensplan, oplyser Tencent. Dette tal er endda uden Kina. Det skriver The Verge.

Den danske spilbranche er i vækst

Det er ikke helt uden grund, at PUGB Mobile har været betragtet som et af de absolut mest populære spil i verden siden det blev frigivet i 2018. I 2019 blev det også det spil med den højeste indtjening.

Tencent har annonceret et partnerskab med filmen Godzilla vs. Kong. Her vil spillerne være i stand til at tage del i en in-app game event i forbindelse med den kommende film. Ligesom der vil være temaindhold og meget andet.

ANMELDELSE: Asus ROG Phone 5 | suveræn gamingoplevelse

Spilfirmaet Tencent fortsætter med at understøtte spillet med opdateringer og nye kort m.m. Tidligere i år lancerede de også den nye PUBG: New State, som ventes at komme på Android og iOS senere i år. Du kan læse mere om PUBG: New State på The Verge.

Gaming på mobilen udfordrer spilkonsoller

Mere til historien

Den danske kæmpe succes Subway Surfers bliver også ved med at opdaterer spillet og komme med nye baner osv. hvilket også betyder, at det fortsat er en succes mere end 10 år efter lanceringen.

Læs også:
Nu kan du spille Crash Bandicoot på din smartphone

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram