Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

Subway Surfers

Det danskudviklede mobilspil Subway Surfers er ifølge nye data fra analysefirmaet App Annie årtiets mest downloadede spil på verdensplan.

Kiloo skal ikke længere udgive mobilhittet Subway Surfers

App Annie har analyseret data fra Apples App Store og Google Play Store, der viser, at Subway Surfers er det mest downloade spil fra 2010-2019. Det var dog først i henholdsvis 2011 og 2012, at appbutikkerne så dagens lys.

Subway Surfers har altså haft flere downloads end andre populære mobilspil, som Candy Crush, Fruit Ninja, Temple Run 2 m.fl.

Vi har ikke de nyeste tal på, hvor mange downloads Subway Surfers har haft, men vi har tidligere fået oplyst, at det var downloadet mere end 2,7 milliarder gange.

Top-10: Mest downloadede spil

 1. Subway Surfers
 2. Candy Crush Saga
 3. Temple Run 2
 4. My Talking Tom
 5. Clash of Clans
 6. Pou
 7. Hill Climb Racing
 8. Minion Rush
 9. Fruit Ninja
 10. 8 Ball Pool

De populære mobilspil er ikke på listen over de spil, som mobilbrugerne har brugt flest penge på. Der er det Clash of Titans fra Supercell, som indtager førstepladsen.

I top-10 er der også plads til Candy Crush Saga og Pokémon Go, mens Subway Surfers ikke er at finde blandt de ti første.

Flest har downloadet Facebook

Selvom Subway Surfers er downloadet mange gange, så er der apps, som er downloadet meget mere. App Annie har også lavet en opgørelse over, hvilke apps der er de mest downloadede i dette årti.

Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Et hurtigt blik på listen viser også, at Facebook er dominerende. Ikke alene er Facebook appen den mest downloadede app i dette årti. Men på de efterfølgende pladser følger de Facebook-ejede apps, som Messenger, WhatsApp og Instagram.

Din favoritapp er ikke længere Facebook

Top-10: Mest downloadede apps

 1. Facebook
 2. Facebook Messenger
 3. WhatsApp
 4. Instagram
 5. Snapchat
 6. Skype
 7. TikTok
 8. UC Browser
 9. YouTube
 10. Twitter

Alt imens mobilbrugerne downloader en masse sociale netværk, så er det Netflix, der den app, som har haft den største indtjening. Tinder kommer på andenpladsen.

Mere til historien

Der er rigtig gode nyheder på vej til de, som elsker Subway Surfers. I februar 2020 vil der nemlig komme en ny version af spillet.

Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Se dette års mest populære Snapchat-linser

Mange elsker de forskellige linser på Snapchat. Du kan her se hvilke, der har været de mest benyttede i år.

(mere…)
Skræmmende mange børn skriver personligt med AI-robotten i Snapchat

Snapchats My AI er en “ven” for rigtigt mange børn. 1 ud af 10 børn skriver med My AI eller en lignende robot et par gange om ugen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram