Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

1

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

Subway Surfers

Det danskudviklede mobilspil Subway Surfers er ifølge nye data fra analysefirmaet App Annie årtiets mest downloadede spil på verdensplan.

Kiloo skal ikke længere udgive mobilhittet Subway Surfers

App Annie har analyseret data fra Apples App Store og Google Play Store, der viser, at Subway Surfers er det mest downloade spil fra 2010-2019. Det var dog først i henholdsvis 2011 og 2012, at appbutikkerne så dagens lys.

Subway Surfers har altså haft flere downloads end andre populære mobilspil, som Candy Crush, Fruit Ninja, Temple Run 2 m.fl.

Vi har ikke de nyeste tal på, hvor mange downloads Subway Surfers har haft, men vi har tidligere fået oplyst, at det var downloadet mere end 2,7 milliarder gange.

Top-10: Mest downloadede spil

 1. Subway Surfers
 2. Candy Crush Saga
 3. Temple Run 2
 4. My Talking Tom
 5. Clash of Clans
 6. Pou
 7. Hill Climb Racing
 8. Minion Rush
 9. Fruit Ninja
 10. 8 Ball Pool

De populære mobilspil er ikke på listen over de spil, som mobilbrugerne har brugt flest penge på. Der er det Clash of Titans fra Supercell, som indtager førstepladsen.

I top-10 er der også plads til Candy Crush Saga og Pokémon Go, mens Subway Surfers ikke er at finde blandt de ti første.

Flest har downloadet Facebook

Selvom Subway Surfers er downloadet mange gange, så er der apps, som er downloadet meget mere. App Annie har også lavet en opgørelse over, hvilke apps der er de mest downloadede i dette årti.

Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Et hurtigt blik på listen viser også, at Facebook er dominerende. Ikke alene er Facebook appen den mest downloadede app i dette årti. Men på de efterfølgende pladser følger de Facebook-ejede apps, som Messenger, WhatsApp og Instagram.

Din favoritapp er ikke længere Facebook

Top-10: Mest downloadede apps

 1. Facebook
 2. Facebook Messenger
 3. WhatsApp
 4. Instagram
 5. Snapchat
 6. Skype
 7. TikTok
 8. UC Browser
 9. YouTube
 10. Twitter

Alt imens mobilbrugerne downloader en masse sociale netværk, så er det Netflix, der den app, som har haft den største indtjening. Tinder kommer på andenpladsen.

Du kan se alle Top-10 listerne i galleriet herunder.

 • Top 10 liste over de mobilspil, som er downloadet mest i årtiet (Kilde: App Annie)
 • Top 10 liste over de mobilspil, som har haft den største indtjening i årtiet (Kilde: App Annie)
 • Top 10 liste over de apps, som er downloadet mest i årtiet (Kilde: App Annie)
 • Top 10 liste over de apps, som har haft den største indtjening i årtiet (Kilde: App Annie)

Mere til historien

Der er rigtig gode nyheder på vej til de, som elsker Subway Surfers. I februar 2020 vil der nemlig komme en ny version af spillet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer