B&O lancerer gaming-høretelefoner

B&O er klar med gaming-høretelefoner til gameren, navnet er Beoplay Portal.

Beoplay Portal (Foto: B&O)
Beoplay Portal (Foto: B&O)

Det kommer måske bag på nogen, at B&O satser på gaming, men Bang & Olufsen er nu klar med et sæt høretelefoner til gameren.

Høretelefonerne hedder Beoplay Portal. De bliver beskrevet af B&O som værende til den "kvalitetsbevidste gamer". Det er de første gamerhøretelefoner fra B&O.

Høretelefonerne har en vægt på blot 246 gram, og vejer derfor ikke særligt meget. Sammenlignet vejer Sonys WH-1000XM4 254 gram, så vi er derfor oppe i den helt lette klasse.

ANMELDELSE: Jabra Evolve2 30 er headsettet du mangler til hjemmekontoret

Beoplay Portal har flere nyttige funktioner såsom surround sound, aktiv støjreduktion (ANC) og virtuel boom-arm. Derudover bryster de sig af nem brugervenlighed, ifølge B&O.

Dorthe Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen, fortæller i en pressemeddelelse: "Beoplay Portal er de første af sin art: Trådløse hovedtelefoner, der kombinerer spilteknologi med Bang & Olufsens lyd, design og håndværk. Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken".

Lidt om Beoplay Portal

Med en batteritid på 12 timers forbrug med Xbox Wireless og ANC slået til, burde det række til de fleste spilsessioner, hvis man altså husker at oplade hovedtelefonerne jævnligt.

Derudover har de en batteritid på op til 24 timer med almindelig Bluetooth og ANC slået til, hvis man bruger dem til normalt musikbrug.

Streaming med god lyd i skandinavisk design – tæt på Beosound Level

De kører på Bluetooth 5.1 samt aptX og understøtter som nævnt Xbox Wireless samt Dolby Atmos.

Beoplay Portal kan købes fra den 29. april 2021, og har en vejledende pris på 3.749 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se udvalget af B&O høretelefoner hos Telia %%%%

Mere til historien

Tidligere i marts var B&O også klar med deres opdatering til H9-serien, nemlig Beoplay HX.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Sony WH-1000XM5 test | det bedste headset med aktiv støjreduktion

TEST: Noise-cancelling headphone i verdensklasse. Sony WH-1000XM5 slår WH-1000XM4 på opkaldslyd og musikoplevelse.

(mere…)
AirPods Pro (2nd) test | en sejr for musikken

TEST: Musikken lyder bedre med AirPods Pro (2nd). Jeg har brugt AirPods Pro med stor fornøjelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram