B&O lancerer gaming-høretelefoner

0

B&O er klar med gaming-høretelefoner til gameren, navnet er Beoplay Portal.

Beoplay Portal (Foto: B&O)
Beoplay Portal (Foto: B&O)

Det kommer måske bag på nogen, at B&O satser på gaming, men Bang & Olufsen er nu klar med et sæt høretelefoner til gameren.

Høretelefonerne hedder Beoplay Portal. De bliver beskrevet af B&O som værende til den “kvalitetsbevidste gamer”. Det er de første gamerhøretelefoner fra B&O.

Høretelefonerne har en vægt på blot 246 gram, og vejer derfor ikke særligt meget. Sammenlignet vejer Sonys WH-1000XM4 254 gram, så vi er derfor oppe i den helt lette klasse.

ANMELDELSE: Jabra Evolve2 30 er headsettet du mangler til hjemmekontoret

Beoplay Portal har flere nyttige funktioner såsom surround sound, aktiv støjreduktion (ANC) og virtuel boom-arm. Derudover bryster de sig af nem brugervenlighed, ifølge B&O.

Dorthe Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen, fortæller i en pressemeddelelse: “Beoplay Portal er de første af sin art: Trådløse hovedtelefoner, der kombinerer spilteknologi med Bang & Olufsens lyd, design og håndværk. Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken“.

Lidt om Beoplay Portal

Med en batteritid på 12 timers forbrug med Xbox Wireless og ANC slået til, burde det række til de fleste spilsessioner, hvis man altså husker at oplade hovedtelefonerne jævnligt.

Derudover har de en batteritid på op til 24 timer med almindelig Bluetooth og ANC slået til, hvis man bruger dem til normalt musikbrug.

Streaming med god lyd i skandinavisk design – tæt på Beosound Level

De kører på Bluetooth 5.1 samt aptX og understøtter som nævnt Xbox Wireless samt Dolby Atmos.

Beoplay Portal kan købes fra den 29. april 2021, og har en vejledende pris på 3.749 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Tidligere i marts var B&O også klar med deres opdatering til H9-serien, nemlig Beoplay HX.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer