B&O lancerer gaming-høretelefoner

B&O er klar med gaming-høretelefoner til gameren, navnet er Beoplay Portal.

Beoplay Portal (Foto: B&O)
Beoplay Portal (Foto: B&O)

Det kommer måske bag på nogen, at B&O satser på gaming, men Bang & Olufsen er nu klar med et sæt høretelefoner til gameren.

Høretelefonerne hedder Beoplay Portal. De bliver beskrevet af B&O som værende til den "kvalitetsbevidste gamer". Det er de første gamerhøretelefoner fra B&O.

Høretelefonerne har en vægt på blot 246 gram, og vejer derfor ikke særligt meget. Sammenlignet vejer Sonys WH-1000XM4 254 gram, så vi er derfor oppe i den helt lette klasse.

ANMELDELSE: Jabra Evolve2 30 er headsettet du mangler til hjemmekontoret

Beoplay Portal har flere nyttige funktioner såsom surround sound, aktiv støjreduktion (ANC) og virtuel boom-arm. Derudover bryster de sig af nem brugervenlighed, ifølge B&O.

Dorthe Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen, fortæller i en pressemeddelelse: "Beoplay Portal er de første af sin art: Trådløse hovedtelefoner, der kombinerer spilteknologi med Bang & Olufsens lyd, design og håndværk. Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken".

Lidt om Beoplay Portal

Med en batteritid på 12 timers forbrug med Xbox Wireless og ANC slået til, burde det række til de fleste spilsessioner, hvis man altså husker at oplade hovedtelefonerne jævnligt.

Derudover har de en batteritid på op til 24 timer med almindelig Bluetooth og ANC slået til, hvis man bruger dem til normalt musikbrug.

Streaming med god lyd i skandinavisk design – tæt på Beosound Level

De kører på Bluetooth 5.1 samt aptX og understøtter som nævnt Xbox Wireless samt Dolby Atmos.

Beoplay Portal kan købes fra den 29. april 2021, og har en vejledende pris på 3.749 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se udvalget af B&O høretelefoner hos Telia %%%%

Mere til historien

Tidligere i marts var B&O også klar med deres opdatering til H9-serien, nemlig Beoplay HX.

Advarer mod falske AirPods

En ny funktion i din iPhone vil fremover advare om falske AirPods.

(mere…)
Jabra opdaterer headset – Elite 5

Jabra har omtrent fordoblet prisen, men Jabra Elite 5 har én funktion, som du ikke får i lavprisudgaven.

(mere…)
AirPods Pro kommer i ny opgraderet version

Apple har fremvist et nyt sæt AirPods Pro (2. generation), der ligner sig selv - men har flere forbedringer end første generation.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Xiaodu Du Smart Buds PRO test | simultantolkning direkte i dine ører

TEST: Xiaodu fokuserer lige så meget på at registrere lyd og oversætte som på at afspille lyd. Læs testen af det billige Du Smart Buds Pro headset.

(mere…)
Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram