B&O lancerer Beoplay HX – opdateret highend-headset

0

KORT NYT: Bang & Olufsen er klar med et sæt nye høretelefoner som skal efterfølge H9-serien. Navnet er Beoplay HX.

Beoplay HX (Foto: B&O)
Beoplay HX koster 3.749 kroner (Foto: B&O)

Et sæt nye høretelefoner er klar. Produktet er Beoplay HX og kommer fra Bang & Olufsen. Det nye sæt høretelefoner er en efterfølger til Beoplay H9-serien.

De er en hård konkurrent til Sony og Apples hovedtelefoner og samtidig har de rent prismæssigt placeret sig lige midt imellem. Det vender vi tilbage til om lidt.

Beoplay HX tilbyder op til 35 timers musik med aktiv støjreduktion og 40 timers musik med ren Bluetooth. Det er længere batterilevetid end med Sonys WH-1000XM4 og dobbelt så lang levetid som Apples AirPods Max.

Sony klar med high-end streaming-højttalere

Beoplay HX kommer med en ny generation af aktiv støjreduktion, ANC, og fire mikrofoner som er bygget til samtale. Her var der tidligere kun to mikrofoner.

Beoplay HX har en vægt på 285 gram, hvor Sony har 254 gram og Apples AirPods Max vejer hele 385 gram. Jeg har tidligere anmeldt både Sonys WH-1000XM4 og Apples AirPods Max, og det må siges at vægten har sin betydning på det område.

Med i æsken kommer der også et case til opbevaring af høretelefonerne.

Beoplay HX har en vejledende salgspris på 3.749 kroner, og kan købes allerede i dag.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Beoplay HX kommer med et USB-A til USB-C kabel i salgspakken. Der er desuden 1,25 meter 3.5 mm. jacskstikskabel. Headsettet benytter Bluetooth 5.1 til den trådløse kommunikation.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer