B&O lancerer Beoplay HX - opdateret highend-headset

KORT NYT: Bang & Olufsen er klar med et sæt nye høretelefoner som skal efterfølge H9-serien. Navnet er Beoplay HX.

Beoplay HX (Foto: B&O)
Beoplay HX koster 3.749 kroner (Foto: B&O)

Et sæt nye høretelefoner er klar. Produktet er Beoplay HX og kommer fra Bang & Olufsen. Det nye sæt høretelefoner er en efterfølger til Beoplay H9-serien.

De er en hård konkurrent til Sony og Apples hovedtelefoner og samtidig har de rent prismæssigt placeret sig lige midt imellem. Det vender vi tilbage til om lidt.

Beoplay HX tilbyder op til 35 timers musik med aktiv støjreduktion og 40 timers musik med ren Bluetooth. Det er længere batterilevetid end med Sonys WH-1000XM4 og dobbelt så lang levetid som Apples AirPods Max.

Sony klar med high-end streaming-højttalere

Beoplay HX kommer med en ny generation af aktiv støjreduktion, ANC, og fire mikrofoner som er bygget til samtale. Her var der tidligere kun to mikrofoner.

Beoplay HX har en vægt på 285 gram, hvor Sony har 254 gram og Apples AirPods Max vejer hele 385 gram. Jeg har tidligere anmeldt både Sonys WH-1000XM4 og Apples AirPods Max, og det må siges at vægten har sin betydning på det område.

Med i æsken kommer der også et case til opbevaring af høretelefonerne.

Beoplay HX har en vejledende salgspris på 3.749 kroner, og kan købes allerede i dag.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Beoplay HX kommer med et USB-A til USB-C kabel i salgspakken. Der er desuden 1,25 meter 3.5 mm. jacskstikskabel. Headsettet benytter Bluetooth 5.1 til den trådløse kommunikation.

Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
EPOS H3PRO Hybrid kommer nu i nye farver

Gaming-headsettet med de mange anvendelsesmuligheder og gode lyd, kommer nu i to nye farver.

(mere…)
Xiaomi klar med to nye smartwatches og headsets

I dag lander nye headsets og smartwatches fra Xiaomi i handlen. Du kan læse mere om produkterne her og se priser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram