B&O lancerer Beoplay HX - opdateret highend-headset

KORT NYT: Bang & Olufsen er klar med et sæt nye høretelefoner som skal efterfølge H9-serien. Navnet er Beoplay HX.

Beoplay HX (Foto: B&O)
Beoplay HX koster 3.749 kroner (Foto: B&O)

Et sæt nye høretelefoner er klar. Produktet er Beoplay HX og kommer fra Bang & Olufsen. Det nye sæt høretelefoner er en efterfølger til Beoplay H9-serien.

De er en hård konkurrent til Sony og Apples hovedtelefoner og samtidig har de rent prismæssigt placeret sig lige midt imellem. Det vender vi tilbage til om lidt.

Beoplay HX tilbyder op til 35 timers musik med aktiv støjreduktion og 40 timers musik med ren Bluetooth. Det er længere batterilevetid end med Sonys WH-1000XM4 og dobbelt så lang levetid som Apples AirPods Max.

Sony klar med high-end streaming-højttalere

Beoplay HX kommer med en ny generation af aktiv støjreduktion, ANC, og fire mikrofoner som er bygget til samtale. Her var der tidligere kun to mikrofoner.

Beoplay HX har en vægt på 285 gram, hvor Sony har 254 gram og Apples AirPods Max vejer hele 385 gram. Jeg har tidligere anmeldt både Sonys WH-1000XM4 og Apples AirPods Max, og det må siges at vægten har sin betydning på det område.

Med i æsken kommer der også et case til opbevaring af høretelefonerne.

Beoplay HX har en vejledende salgspris på 3.749 kroner, og kan købes allerede i dag.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se priser på Beoplay hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Beoplay HX kommer med et USB-A til USB-C kabel i salgspakken. Der er desuden 1,25 meter 3.5 mm. jacskstikskabel. Headsettet benytter Bluetooth 5.1 til den trådløse kommunikation.

Analytiker: Apple på vej med AirPods Lite

Et par prisvenlige AirPods kan være på vej fra Apple, samt anden generation af AirPods Max

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram