Streaming med god lyd i skandinavisk design – tæt på Beosound Level

Beosound Level er en anderledes streaminghøjttaler. Høj kvalitet og høj pris – så kort kan Level beskrives. Lydkvaliteten skulle være ret lækker.

Beosound Level
Beosound Level har et design, som man enten elsker eller hader. Lyden skulle være rigtig fed (Foto: Bang & Olufsen)

Er du træt af ordinære streaminghøjttalere med et design, der passer til alt og intet i boligen, skal du se nærmere på Beosound Level fra Bang & Olufsen. Den trådløse højttaler med indbygget batteri er baseret på et skandinavisk design med kant.

Hvis et design deler vandene – dem som elsker – dem som hader – er man nået langt. Jeg synes netop det er det, som B&O kan med Beosound Level.

Et ”kunstværk”, lyder det fra producenten. Jeg er tilbøjelig til at være enig - blot bedømt ud fra billederne.

Højttaleren er fremstillet i træ med en perleblæst aluramme. Er dette ikke noget for dig, så kommer der også en version med mørkegråt tekstil fra det danske firma Kvadrat.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd fra dine passive højttalere

Alt fra Spotify til Bluetooth

Beosound Level kan spille musik, eller podcast, via Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth. Desuden er der line-in stik til analogt lydinput.

Betjeningen sker via soft-touch-knapper og højttaleren lyser desuden op, når hånden nærmer. Styrken af lyset tilpasses efter, hvor meget lys der er i rummet.

I trækassen findes fem højttalere; to fire-tommer basser, én to-tommer fuldtone-enhed og to 0,8-tommer diskanter. B&O lover desuden forstærkere med lav forvrængning. Alt i alt skulle det give en fed lyd.

Producenten fortæller i materialet om højttaleren, at den kan spille 16 timers musik på én opladning ved normal lydstyrke. Desuden justerer højttaleren automatisk lyden alt efter i hvilke akustiske omgivelser, du har placeret den.

En spændende detalje er, at opladning sker via et magnetisk aluminiumsstik, der monteres på bagsiden. Netop opladningen og batteriet gør det muligt at hænge Level op på væggen. Opladningen kan tilmed ske, mens højttaleren hænger på det specialdesignede ophæng, som Bang & Olufsen også står bag.

Højttaleren måler 34.8 x 23 x 5.6 cm. og vejer 3,3 kg.

Beosound Level er ikke streaminghøjttaleren for alle og enhver. Det sætter prisen en stopper for. Beosound Level koster 9.499 kroner. Højttaleren er i salg nu. Vægbeslaget kommer først den 29. april 2021 til en pris på 739 kroner.

Nu behøver en steaminghøjttaler jo ikke koster i nærheden af 10.000 kroner. Hvis dit budget er anderledes, kan du her læse min anmeldelse af Google Nest Audio. Denne koster lige under 700 kroner.

Multiroom-duel: Denon mod Sonos

Mere til historien

Ifølge B&O tager det tre timer at oplade Beosound Level til 100 procent og to timer for 80 procents kapacitet.

B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Spotify klar med en DJ i din lomme

KORT NYT: Du kan få din egen personlige DJ på Spotify med den nye AI DJ.

(mere…)
Spotify HiFi har endnu ikke set dagens lys

Det er to år siden, at Spotify annoncerede Spotify HiFi, men den højere lydkvalitet er endnu ikke tilgængelig.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Sony klar med en ny Walkman

Sony har udvidet serien af en musikafspillere med lyd i high end-kvalitet. Her er NW-A306.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram