OnePlus gør ikke som Apple og Samsung

Apple og Samsung droppede opladeren i salgsæskerne til deres seneste flagskibe, men OnePlus holder fast og giver fortsat opladeren med ved køb.

OnePlus
OnePlus oplyser, at de ikke planlægger at fjerne opladeren i salgsæskerne på den kommende OnePlus 9-serie, selvom konkurrenter som Apple og Samsung har valgt at fjerne opladeren i deres smartphones. (Foto: MereMobil.dk)

Apple startede en ny ”trend” sidste år, hvor de fjernede opladeren fra salgsæskerne på deres produkter. Det skete da Apple sendte iPhone 12-serien på markedet. Apple fjernede ikke kun opladerne i iPhone 12-serien, men også i ældre produkter - både iPhones og Apple Watches. Samsung fulgte trop, da de kom med Galaxy S21-serien. Her var opladeren også fjernet fra salgsæsken på de nye modeller.

Samsung Galaxy S21 kommer uden oplader

Derfor bliver det nok også noget af det, der er interessant i 2021, når nye telefoner lanceres. Medfølger der en lader eller ej i salgsæsken.

VIDEO: Oplader- og kabelkaos? Mit bud på en løsning

OnePlus har allerede nu bekræftet, at de ikke gør det samme med deres kommende OnePlus 9-serie. Pete Lau, CEO i OnePlus, har bekræftet, at der vil være en oplader i salgsæsken til OnePlus 9. Det skriver Androidcentral.com.

OnePlus 9R er måske en ny prisvenlig model

Pete Lau har bekræftet dette i et opslag på OnePlus community forum.

-”Don’t worry about it. We have the charger inside the box,” sådan lyder det fra Pete Lau.

OnePlus lancerer den nye OnePlus 9-serie tirsdag den 23. marts 2021. Det blev bekræftet mandag den 8. marts, hvor de også annoncerede samarbejdet med Hasselblad.

OnePlus 9 præsenteres den 23. marts 2021

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

OnePlus 9 vil formentlig understøtte 65W opladning og 45W trådløs opladning. Rygterne svirrer om, at batteriet vil være på 4.500 mAh. Disse oplysninger er dog ikke bekræftet, men bliver det senere på måneden når produkterne er officielle.

Læs også:
OnePlus 9 Pro og OnePlus 9E - specifikationerne er lækket

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
57 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram