OnePlus 9R er måske en ny prisvenlige model

0

Der har været mange rygter om navnet på den prisvenlige model i OnePlus 9-serien. Først blev OnePlus 9 SE, 9 Lite eller 9E nævnt. Nu er et nyt navn på banen.

OnePlus 8T
OnePlus 8T er den seneste “topmodel” fra OnePlus. Her kom ikke en Pro-model, der skal vi “tilbage” til OnePlus 8-serien. Mens OnePlus Nord modellerne er de budgetvenlige. (Foto: OnePlus)

Der har været mange rygter ude. Først forlød det at den prisvenlige model i OnePlus 9-serien ville hedde OnePlus 9 SE, så OnePlus 9 Lite eller OnePlus 9E, men nu forlyder det, at den vil få navnet OnePlus 9R. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus er snart klar med nyt om OnePlus 9-serien

I næste uge vil OnePlus afsløre noget – formentlig er det bare datoen for lanceringen af OnePlus 9-serien. Det er ved samme event, at vi forventer at blive præsenteret for den mere prisvenlige model.

Både Twitter-brugeren Evan Blass og Ishan Agerwal har skevet, at den formentlig vil blive kaldt OnePlus 9R.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9E – specifikationerne lækket

Foruden OnePlus 9-serien, der altså i år ventes at bestå af tre modeller, så ventes det første bud på et smartwatch fra OnePlus også at blive lanceret ved samme event.

OnePlus løb i øvrigt med prisen for “Årets Mobil 2020” for telefonen OnePlus 8 Pro.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nyt omkring OnePlus 9 og OnePlus Watch.

Mere til historien

OnePlus 9 rygtes desuden at komme i farverne: Astral Black, Arctic Sky, Winter Mist, Gloss Black og Gloss gradient Purple. OnePlus 9 Pro kommer måske i farverne Stellar Black, Forrest Green, Morning Mist. Dette er ikke bekræftet af OnePlus. Holder rygterne stik, er det uvist om alle farvevarianter vil blive tilgængelige i Danmark eller om nogle vil være eksklusive hos udvalgte forhandlere.

Læs også:
OnePlus opdaterer ældre telefoner med ny brugerflade

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer