OnePlus er snart klar med nyt om OnePlus 9-serien

OnePlus har lavet en teaser, der måske er dagen, hvor de ventes afsløre OnePlus 9-serien og deres bud på et smartwatch.

OnePlus har lavet en teaser, som afslører der sker noget mandag den 8. marts. Det er uvist om det er dagen de annoncerer den kommende OnePlus 9-serie eller de afslører datoen for en event, hvor de så vil præsenterer OnePlus 9-serien...Stay Tuned
OnePlus har lavet en teaser, som afslører der sker noget mandag den 8. marts. Det er uvist om det er dagen, hvor de annoncerer den kommende OnePlus 9-serie eller de afslører datoen for en event, hvor de så vil præsenterer OnePlus 9-serien…Stay Tuned

Der har været mange rygter og spekulationer om de kommende modeller fra OnePlus. Det er derfor heller ikke den store overraskelse, at OnePlus nu teaser for, at der er noget nyt på vej.

OnePlus teaser nemlig for, at der sker noget den 8. marts.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9E – specifikationerne lækket

Det er uvist om selve eventen finder sted mandag den 8. marts 2021 eller om det blot er der, hvor det afsløres hvornår vi får OnePlus 9-serien fremvist for offentligheden. Det skriver GSMArena.

Teaseren røber ikke så meget nyt andet end der sker lidt den 8. marts. Derfor kan det også være, at det blot betyder, at vi får datoen for eventen den 8. marts. Der har tidligere været rygter om, at eventen ville finde sted den 23. marts.

Kort sagt er ordlyden i teaseren: ”Something new is on the horizon…Stay tuned, March 8.”

Der er allerede mange rygter og spekulationer ude omkring de kommende telefoner OnePlus ventes at annoncere og derudover ventes det også, at OnePlus afslører deres første bud på et smartwatch. Tidligere i år sendte de et smartband på markedet. Det var dog eksklusivt til det indiske marked, så ikke et produkt vi ventes at få i handlen herhjemme.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra OnePlus. Mens du venter kan du tilmelde dig her, så du får mobilnyt direkte i indbakken. Det er gratis.

Mere til historien

OnePlus har haft rigtig stor succes med deres OnePlus Nord budgettelefoner, Nord N100 og Nord N10 5G, på det amerikanske marked. De har været medvirkende til, at OnePlus har taget flere markedsandele.

Læs også:
OnePlus opgraderer ældre telefoner med ny brugerflade

Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram