OnePlus er snart klar med nyt om OnePlus 9-serien

OnePlus har lavet en teaser, der måske er dagen, hvor de ventes afsløre OnePlus 9-serien og deres bud på et smartwatch.

OnePlus har lavet en teaser, som afslører der sker noget mandag den 8. marts. Det er uvist om det er dagen de annoncerer den kommende OnePlus 9-serie eller de afslører datoen for en event, hvor de så vil præsenterer OnePlus 9-serien...Stay Tuned
OnePlus har lavet en teaser, som afslører der sker noget mandag den 8. marts. Det er uvist om det er dagen, hvor de annoncerer den kommende OnePlus 9-serie eller de afslører datoen for en event, hvor de så vil præsenterer OnePlus 9-serien...Stay Tuned

Der har været mange rygter og spekulationer om de kommende modeller fra OnePlus. Det er derfor heller ikke den store overraskelse, at OnePlus nu teaser for, at der er noget nyt på vej.

OnePlus teaser nemlig for, at der sker noget den 8. marts.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9E – specifikationerne lækket

Det er uvist om selve eventen finder sted mandag den 8. marts 2021 eller om det blot er der, hvor det afsløres hvornår vi får OnePlus 9-serien fremvist for offentligheden. Det skriver GSMArena.

Teaseren røber ikke så meget nyt andet end der sker lidt den 8. marts. Derfor kan det også være, at det blot betyder, at vi får datoen for eventen den 8. marts. Der har tidligere været rygter om, at eventen ville finde sted den 23. marts.

Kort sagt er ordlyden i teaseren: ”Something new is on the horizon…Stay tuned, March 8.”

Der er allerede mange rygter og spekulationer ude omkring de kommende telefoner OnePlus ventes at annoncere og derudover ventes det også, at OnePlus afslører deres første bud på et smartwatch. Tidligere i år sendte de et smartband på markedet. Det var dog eksklusivt til det indiske marked, så ikke et produkt vi ventes at få i handlen herhjemme.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra OnePlus. Mens du venter kan du tilmelde dig her, så du får mobilnyt direkte i indbakken. Det er gratis.

Mere til historien

OnePlus har haft rigtig stor succes med deres OnePlus Nord budgettelefoner, Nord N100 og Nord N10 5G, på det amerikanske marked. De har været medvirkende til, at OnePlus har taget flere markedsandele.

Læs også:
OnePlus opgraderer ældre telefoner med ny brugerflade

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram