OnePlus er snart klar med nyt om OnePlus 9-serien

0

OnePlus har lavet en teaser, der måske er dagen, hvor de ventes afsløre OnePlus 9-serien og deres bud på et smartwatch.

OnePlus har lavet en teaser, som afslører der sker noget mandag den 8. marts. Det er uvist om det er dagen de annoncerer den kommende OnePlus 9-serie eller de afslører datoen for en event, hvor de så vil præsenterer OnePlus 9-serien...Stay Tuned
OnePlus har lavet en teaser, som afslører der sker noget mandag den 8. marts. Det er uvist om det er dagen, hvor de annoncerer den kommende OnePlus 9-serie eller de afslører datoen for en event, hvor de så vil præsenterer OnePlus 9-serien…Stay Tuned

Der har været mange rygter og spekulationer om de kommende modeller fra OnePlus. Det er derfor heller ikke den store overraskelse, at OnePlus nu teaser for, at der er noget nyt på vej.

OnePlus teaser nemlig for, at der sker noget den 8. marts.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9E – specifikationerne lækket

Det er uvist om selve eventen finder sted mandag den 8. marts 2021 eller om det blot er der, hvor det afsløres hvornår vi får OnePlus 9-serien fremvist for offentligheden. Det skriver GSMArena.

Teaseren røber ikke så meget nyt andet end der sker lidt den 8. marts. Derfor kan det også være, at det blot betyder, at vi får datoen for eventen den 8. marts. Der har tidligere været rygter om, at eventen ville finde sted den 23. marts.

Kort sagt er ordlyden i teaseren: ”Something new is on the horizon…Stay tuned, March 8.”

Der er allerede mange rygter og spekulationer ude omkring de kommende telefoner OnePlus ventes at annoncere og derudover ventes det også, at OnePlus afslører deres første bud på et smartwatch. Tidligere i år sendte de et smartband på markedet. Det var dog eksklusivt til det indiske marked, så ikke et produkt vi ventes at få i handlen herhjemme.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra OnePlus. Mens du venter kan du tilmelde dig her, så du får mobilnyt direkte i indbakken. Det er gratis.

Mere til historien

OnePlus har haft rigtig stor succes med deres OnePlus Nord budgettelefoner, Nord N100 og Nord N10 5G, på det amerikanske marked. De har været medvirkende til, at OnePlus har taget flere markedsandele.

Læs også:
OnePlus opgraderer ældre telefoner med ny brugerflade

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer