OnePlus har afsløret deres første smartband

2

OnePlus er klar på markedet for wearables. OnePlus har annonceret deres første OnePlus Band, som er et billigt fitnessarmbånd.

OnePlus Band (Foto: OnePlus)
OnePlus Band (Foto: OnePlus)OnePlus Band (Foto: OnePlus)OnePlus Band (Foto: OnePlus)

Fitnessarmbåndet kommer med en 1,1 tommer AMOLED touch-skræm med 126 x 294 pixels opløsning. Processsor og RAM er ikke oplyst, men batteriet skulle være på 100 mAh. Det skriver Engadget.com. Selvom det ikke lyder af meget, så skulle det kunne holde op til to uger uden opladning.

Uret er også IP68 certificeret.

Med OnePlus Band kan du holde styr på, hvor mange skridt du får taget om dagen, samt om du sidder ned for længe ad gangen. Det kan også holde styr på din træning og har 13 dedikerede træningsformer at vælge mellem.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

Det kan også overvåge din søvn og hjerterytme, samt iltmætning i blodet via en Sp02-sensor.

Basic informationen er synlig på selve armbåndet, mens det kræver Health appen til Android på telefonen for at få alle oplysninger. Forbindelsen mellem armbånd og ur sker via Bluetooth 5.0.

OnePlus Band kan også vise notifikationer, alarm og timers m.m. fra telefonen.

Det er, som tidligere nævnt, kun tilgængeligt på det indiske marked og er umiddelbart ikke planer om, at det lanceres på andre markeder. I hvert fald for nu. Prisen er 2,499 indiske Rupees, hvilket svarer til lige over 200 danske kroner.

Men det er formentlig første skridt på vejen inden lanceringen af det ventede smartwatch fra OnePlus. Det ventes i hvert fald ikke, at OnePlus CEO Pete Lau refererede til OnePlus Band, da han i slutningen af 2020 bekræftede et smartwatch i starten af 2021.

OnePlus Watch lanceres næste år

Mere til historien

OnePlus vandt den præstigefyldte pris ”Årets Mobil 2020” for OnePlus 8 Pro. Det er læserne af MereMobil.dk, som vælger vinderen ved at stemme på deres favorit fra det forgangne år. Det var første gang, at OnePlus løb med sejren.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer