Oplader- og kabelkaos? Mit bud på en løsning

VIDEO: Roder det med kabler og opladere hos dig? Jeg har fundet nogle trådløse opladere, der klarer både Apple Watch, iPhone og smartphones samtidigt.

Hjemme hos mig flyder det ofte med kabler og opladere til alle mulige dimser. Særlig ved sengen har jeg to-tre opladere liggende, hvilket ikke ligefrem ser pænt ud.

Problemet med opladere- og kabelrodet fik mig til at se efter multiopladere. Trådløse vel at mærke. Jeg er nemlig ret vild med trådløs opladning.

Jeg faldt over Zens Triple og en 4in1 Stand fra eStuff. Begge har både fordele og ulemper.

Opladeren fra eStuff klarer en iPhone, eller anden smartphone med trådløs opladning, Apple Watch og AirPods. Derudover har den USB-A udgang, så du kan tilslutte en kablet enhed, hvis det bliver nødvendigt.

Ulempen ved eStuff er, at den kun oplader Apple Watch og ikke andre smartwatches. Stikket til AirPods understøttes kun af første- og anden generation, da AirPods Pro har en anden udformning og derfor ikke passer ned i stikket.

Apple Watch ligger godt og stabilt på eStuff. Telefonen står ligeledes ret godt på den skårende plade.

Apple Watch på en bøjle

Zens-opladeren har to placeringer til trådløs opladning. Du kan eksempelvis oplade to telefoner eller headsets, der har trådløs opladning. Det kunne være Jabra Elite Active 75t WLC, som jeg lige har anmeldt eller AirPods Pro.

Apple Watch hænger på en bøjle. Det fungerer fint, men det ligger ikke så stabilt som på opladeren fra eStuff. Du skal rette lidt forsigtigt på uret før det ligger helt perfekt, uden at ligge skævt. Dette er dog kun æstetisk da uret oplader uanset hvordan det vinkles.

Prisen på eStuff Wireless Charger 4in1 er 699 kroner mens Zens Triple dual-watch koster 749 kroner. Hvilket produkt der er bedst, handler fuldstændigt af dit behov.

Der findes et UTAL af opladere til et hav af produkter. Disse jeg her har omtalt er blot nogle, som jeg synes var spændende at prøve og som jeg synes kan løse et behov for mange.

Disclaimer: Jeg har lånt produkterne fra Mobilcovers.dk, der ikke har haft indflydelse på den redaktionelle udarbejdelse af artikelen og videoen eller betalt for indholdet.

LÆS OGSÅ: Qualcomm vil oplade din telefon på et kvarter

Mere til historien

Til eStuff-opladeren skal du selv finde en strømforsyning der opfylder specifikationerne for opladepladen. Zens-produktet har en strømforsyning i salgspakken.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram