OnePlus 9 Pro har kraftig og hurtig trådløs opladning

9

RYGTE: OnePlus 9 Pro vil kunne lades trådløst med en kraftigere og hurtigere lader end vi så på OnePlus 8 Pro.

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er lækket på billeder, som ligner officielle pressefotos (Kilde: WinFuture)
OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er lækket på billeder, som ligner officielle pressefotos (Kilde: WinFuture)

Det er muligt, at OnePlus var længe om at tage trådløs opladning til sig, men man må i den grad sige, at de formentlig har arbejdet længe på det. Ifølge rygterne tyder det i hvert fald på, at OnePlus er klar med hurtigere trådløs opladning end du måske tænker.

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro lækket på officielle fotos

Ifølge lækkede oplysninger formodes det, at OnePlus 9 Pro kommer med hele 50 watt trådløs opladning. Tidligere har der været rygter om 45 watt trådløs opladning, men nu virker det altså angiveligt til det bliver endnu hurtigere. Det er tipster Ishan Agarwal, der har fortalt Pricebaba, at OnePlus 9 Pro vil understøtte hele 50 watt trådløs opladning. Det skriver Android Authority.

I forhold til forgængeren OnePlus 8 Pro er det en opgradering fra 30 watt trådløs opladning. OnePlus 8 Pro var desuden den første telefon fra OnePlus, som understøttede trådløs opladning.

Der er dog et ”aberdabei” for det kræver nemlig, at du køber en separat trådløs oplader. Ifølge rygterne så vil OnePlus nemlig lancere en 50 watt trådløs opladerdock samtidig med de nye modeller.

OnePlus 8 Pro kunne som nævnt oplades trådløst med op til 30 watt, men hun med OnePlus’ egen oplader. Brugte man en standard Qi-baseret trådløs oplader, var kun 10 watt understøttet. Om OnePlus 9 Pro vil kunne bruges på 30-watt opladeren fra sidste år, vides ikke.

OnePlus gør ikke som Apple og Samsung

Det tyder desuden på, at også OnePlus 9 vil understøtte trådløs opladning. Det er dog uvist hvor mange watt. Det ventes, at 50 watt kun vil være OnePlus 9 Pro.

Vi skrev i efteråret 2020, at der måske allerede i 2021 var udsigt til trådløs opladning på 100 watt og ikke engang halvt inde i året, ser det ud til, at der tages et skridt imod dette.

100 watt trådløs opladning kan blive en realitet i 2021

OnePlus afslører alt den 23. marts 2021 og du kan selvfølgelig læse om alle nyhederne på MereMobil.dk.

Mere til historien

Foruden 50 watt trådløs opladning er det allerede bekræftet at OnePlus 9 Pro understøtter 65 watt hurtigopladning via kabel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer