OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro lækket på officielle fotos

12

OnePlus 9-serien er netop lækket på nye fotos, der ligner officielle pressefotos. Se de kommende farvevarianter af de kommende OnePlus 9-modeller her.

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er lækket på billeder, som ligner officielle pressefotos (Kilde: WinFuture)
OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er lækket på billeder, som ligner officielle pressefotos (Kilde: WinFuture)

OnePlus vil om mindre end to uger offentliggøre deres kommende OnePlus 9-serie, men allerede nu er der lækket billeder af det, som ligner officielle pressefotos. Det skriver Pocketnow.com.

OnePlus 9-serien får Hasselblad kamera

OnePlus 9 Pro er afsløret i sort, grøn og sølv, mens OnePlus 9 ses i sort, blå og lilla. Du kan se billederne herunder.

Det tyder på, at vi blandt andet kan glæde os til et quad-kamera med LED-flash. OnePlus har tidligere bekræftet, at hovedsensoren er en Sony IMX789 sensor på 48 megapixels og ultravidvinkels sensoren er en 50 megapixels Sony IMX766

Det ventes, at begge modeller kommer med Qualcomm Snapdragon 888 processoren, 4.500 mAh batteri og vil understøtte 65 watts hurtigopladning. OnePlus 9 Pro vil også understøtte trådløs opladning, hvilket er uvist om den ”almindelige” OnePlus 9 også vil.

Foruden OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro, så ventes det også, at OnePlus lancerer en budgetvenlig variant, der måske får navnet OnePlus 9R, OnePlus 9E eller OnePlus 9 Lite.

OnePlus 9R er måske en ny prisvenlig model

OnePlus annoncerer de nye modeller tirsdag den 23. marts 2021. MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne.

OnePlus 9 præsenteres den 23. marts 2021

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

OnePlus har inden eventen den 23. marts bekræftet, at de ikke gør som konkurrenterne Apple og Samsung og fjerner opladeren fra salgsæsken. Det betyder dermed, at der medfølger en oplader i salgsæskerne til de kommende OnePlus 9-modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer