OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

RYGTE: Hvis man skal tro de seneste rygter om OnePlus 8 Pro, så vil dette være OnePlus' første telefon, som kommer med trådløs opladning. Læs mere her.

Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Rygterne har svirret gennem længere tid om, at OnePlus måske ville understøtte trådløs opladning på den kommende OnePlus 8-serie. Indtil nu er OnePlus gået udenom trådløs opladning og i stedet satset på hurtigopladning via kabel.

Men det er måske slut nu.

OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter. OnePlus 8 Pro vil understøtte 30 watt trådløs opladning. Det skriver 91Mobiles.

Flere ting har længe tydet på, at OnePlus arbejdede på, at lancere en telefon med trådløs opladning. I januar kom det også frem, at de havde meldt sig ind i Wireless Power Consortium (WPC).

Det er uvist om kun Pro-modellen, vil kunne oplades trådløst, hvis rygterne holder stik. Men de virker efterhånden ret hårdnakkede de rygter.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro ventes begge to at komme med en Qualcomm Snapdragon 865 processor og punch-hole skærm. Det ventes også OnePlus 8 Pro vil være IP68 certificeret. Desuden vil den understøtte 5G netværket. Batteriet rygtes at være på 4.500 mAh og understøtte 10V 5A hurtigopladning.

Skærmen vil være på 120 Hz, hvilket OnePlus allerede har bekræftet. Om det også kun gælder Pro-modellen er dog uvist.

OnePlus kommer med 120 Hz skærm på ny topmodel

Efter Samsung sendte Galaxy S20'erne på markedet med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen, er det kommet frem, at det bruger meget strøm. Vi har dog ikke i vores test af Samsung Galaxy S20 Ultra følt, at det drænede batteriet.

Samsung Galaxy S20 Ultra – 120 Hz skærmen dræner batteriet

De seneste rygter går på, at OnePlus vil afsløre OnePlus 8-serien i den anden uge i april.

OnePlus 8-serien vil blive offentliggjort i april

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

OnePlus Concept One | Ja... den kommer | Første kig

Mere til historien

Foruden OnePlus 8 Pro, så ventes det at OnePlus 8-serien består af OnePlus 8 og OnePlus 8 Lite.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram