OnePlus 8 Pro kommer med 30W trådløs opladning

8

RYGTE: Hvis man skal tro de seneste rygter om OnePlus 8 Pro, så vil dette være OnePlus’ første telefon, som kommer med trådløs opladning. Læs mere her.

Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Rygterne har svirret gennem længere tid om, at OnePlus måske ville understøtte trådløs opladning på den kommende OnePlus 8-serie. Indtil nu er OnePlus gået udenom trådløs opladning og i stedet satset på hurtigopladning via kabel.

Men det er måske slut nu.

OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter. OnePlus 8 Pro vil understøtte 30 watt trådløs opladning. Det skriver 91Mobiles.

Flere ting har længe tydet på, at OnePlus arbejdede på, at lancere en telefon med trådløs opladning. I januar kom det også frem, at de havde meldt sig ind i Wireless Power Consortium (WPC).

Det er uvist om kun Pro-modellen, vil kunne oplades trådløst, hvis rygterne holder stik. Men de virker efterhånden ret hårdnakkede de rygter.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro ventes begge to at komme med en Qualcomm Snapdragon 865 processor og punch-hole skærm. Det ventes også OnePlus 8 Pro vil være IP68 certificeret. Desuden vil den understøtte 5G netværket. Batteriet rygtes at være på 4.500 mAh og understøtte 10V 5A hurtigopladning.

Skærmen vil være på 120 Hz, hvilket OnePlus allerede har bekræftet. Om det også kun gælder Pro-modellen er dog uvist.

OnePlus kommer med 120 Hz skærm på ny topmodel

Efter Samsung sendte Galaxy S20’erne på markedet med 120 Hz opdateringshastighed på skærmen, er det kommet frem, at det bruger meget strøm. Vi har dog ikke i vores test af Samsung Galaxy S20 Ultra følt, at det drænede batteriet.

Samsung Galaxy S20 Ultra – 120 Hz skærmen dræner batteriet

De seneste rygter går på, at OnePlus vil afsløre OnePlus 8-serien i den anden uge i april.

OnePlus 8-serien vil blive offentliggjort i april

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

OnePlus Concept One | Ja… den kommer | Første kig

Mere til historien

Foruden OnePlus 8 Pro, så ventes det at OnePlus 8-serien består af OnePlus 8 og OnePlus 8 Lite.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer