Ny gamertelefon på vej fra Lenovo

KORT NYT: Lenovo Legion 2 Pro er på vej fra Lenovo ifølge flere rygter.

Lenovo-Legion-2-Pro-release-date-1
Lenovo Legion 2 Pro lanceres den 8. april 2021

En kommende Lenovo Legion 2 Pro er på vej fra Lenovo, peger rygter fra Weibo på, ifølge GSMArena.

Rygterne peger på en lancering den 8. april, hvor vi får mere at vide om den kommende gamer-telefon. Indtil videre er specifikationerne nemlig meget sparsomme.

Det tyder på, at den komme Lenovo Legion 2 Pro vil komme med en Snapdragon 888-processor med 16 GB RAM og op til 110 watt opladning igennem to USB-C porte.

Qualcomm arbejder på konkurrent til Nintendo Switch

Der er ikke andre specifikationer at gå ud fra, men hvis vi kigger på den tidligere Legion Legion Duel, kan der være flere ting, der også kommer til den kommende Lenovo Legion 2 Pro.

Eksempelvis valgte Lenovo og placere kameraet i midten af telefonen, hvilket var et meget atypisk setup. Du kan læse min tidligere anmeldelse af Lenovo Legion Duel og få et indtryk af hvad vi snakker om.

Hvordan er gamer-kategorien lige nu?

Jeg har som nævnt tidligere anmeldt Lenovo Legion Duel, samtidig har jeg lige haft ASUS ROG Phone 5 i hånden, og jeg må indrømme, at det er en meget spektakulær kategori.

Der er meget kamp om specifikationerne og hvem der kan komme med det vildeste antal RAM og den vildeste opladning, men det er ikke kun det som det drejer sig om.

Den danske spilbranche er i vækst

Begge telefoner jeg har anmeldt, gør brug af Y-triggers på hver sin måde, og det tager tid at lære og kende, men det er faktisk en rigtig brugbar funktion.

Gamer-kategorien er ikke kun til dem , der er hardcore gamere, men er faktisk også en rigtig fornuftig hverdagstelefon. Gennem længere tid, lærer man at de faktisk er meget mere end bare til gamere.

Se flere histoier om mobilgaming her.

Mere til historien

Lenovo er en forholdsvis ukendt spiller i vores markedsområde når det kommer til mobiler, men bør helt klart følges nærmere, da de laver fornuftige produkter.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram