Ny gamertelefon på vej fra Lenovo

1

KORT NYT: Lenovo Legion 2 Pro er på vej fra Lenovo ifølge flere rygter.

Lenovo-Legion-2-Pro-release-date-1
Lenovo Legion 2 Pro lanceres den 8. april 2021

En kommende Lenovo Legion 2 Pro er på vej fra Lenovo, peger rygter fra Weibo på, ifølge GSMArena.

Rygterne peger på en lancering den 8. april, hvor vi får mere at vide om den kommende gamer-telefon. Indtil videre er specifikationerne nemlig meget sparsomme.

Det tyder på, at den komme Lenovo Legion 2 Pro vil komme med en Snapdragon 888-processor med 16 GB RAM og op til 110 watt opladning igennem to USB-C porte.

Qualcomm arbejder på konkurrent til Nintendo Switch

Der er ikke andre specifikationer at gå ud fra, men hvis vi kigger på den tidligere Legion Legion Duel, kan der være flere ting, der også kommer til den kommende Lenovo Legion 2 Pro.

Eksempelvis valgte Lenovo og placere kameraet i midten af telefonen, hvilket var et meget atypisk setup. Du kan læse min tidligere anmeldelse af Lenovo Legion Duel og få et indtryk af hvad vi snakker om.

Hvordan er gamer-kategorien lige nu?

Jeg har som nævnt tidligere anmeldt Lenovo Legion Duel, samtidig har jeg lige haft ASUS ROG Phone 5 i hånden, og jeg må indrømme, at det er en meget spektakulær kategori.

Der er meget kamp om specifikationerne og hvem der kan komme med det vildeste antal RAM og den vildeste opladning, men det er ikke kun det som det drejer sig om.

Den danske spilbranche er i vækst

Begge telefoner jeg har anmeldt, gør brug af Y-triggers på hver sin måde, og det tager tid at lære og kende, men det er faktisk en rigtig brugbar funktion.

Gamer-kategorien er ikke kun til dem , der er hardcore gamere, men er faktisk også en rigtig fornuftig hverdagstelefon. Gennem længere tid, lærer man at de faktisk er meget mere end bare til gamere.

Se flere histoier om mobilgaming her.

Mere til historien

Lenovo er en forholdsvis ukendt spiller i vores markedsområde når det kommer til mobiler, men bør helt klart følges nærmere, da de laver fornuftige produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer