Ny gamertelefon på vej fra Lenovo

KORT NYT: Lenovo Legion 2 Pro er på vej fra Lenovo ifølge flere rygter.

Lenovo-Legion-2-Pro-release-date-1
Lenovo Legion 2 Pro lanceres den 8. april 2021

En kommende Lenovo Legion 2 Pro er på vej fra Lenovo, peger rygter fra Weibo på, ifølge GSMArena.

Rygterne peger på en lancering den 8. april, hvor vi får mere at vide om den kommende gamer-telefon. Indtil videre er specifikationerne nemlig meget sparsomme.

Det tyder på, at den komme Lenovo Legion 2 Pro vil komme med en Snapdragon 888-processor med 16 GB RAM og op til 110 watt opladning igennem to USB-C porte.

Qualcomm arbejder på konkurrent til Nintendo Switch

Der er ikke andre specifikationer at gå ud fra, men hvis vi kigger på den tidligere Legion Legion Duel, kan der være flere ting, der også kommer til den kommende Lenovo Legion 2 Pro.

Eksempelvis valgte Lenovo og placere kameraet i midten af telefonen, hvilket var et meget atypisk setup. Du kan læse min tidligere anmeldelse af Lenovo Legion Duel og få et indtryk af hvad vi snakker om.

Hvordan er gamer-kategorien lige nu?

Jeg har som nævnt tidligere anmeldt Lenovo Legion Duel, samtidig har jeg lige haft ASUS ROG Phone 5 i hånden, og jeg må indrømme, at det er en meget spektakulær kategori.

Der er meget kamp om specifikationerne og hvem der kan komme med det vildeste antal RAM og den vildeste opladning, men det er ikke kun det som det drejer sig om.

Den danske spilbranche er i vækst

Begge telefoner jeg har anmeldt, gør brug af Y-triggers på hver sin måde, og det tager tid at lære og kende, men det er faktisk en rigtig brugbar funktion.

Gamer-kategorien er ikke kun til dem , der er hardcore gamere, men er faktisk også en rigtig fornuftig hverdagstelefon. Gennem længere tid, lærer man at de faktisk er meget mere end bare til gamere.

Se flere histoier om mobilgaming her.

Mere til historien

Lenovo er en forholdsvis ukendt spiller i vores markedsområde når det kommer til mobiler, men bør helt klart følges nærmere, da de laver fornuftige produkter.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram