Sonos hovedtelefoner – se skitse af designet

1

Her kan du se en ny skitse af Sonos kommende high-end headset, der skal konkurrere mod Sony, Bose og Apple.

Sonos-headset-tegning
(Foto: German Patent and Trademark Office)

I længere tid har der været rygter om, at et sæt premium-hovedtelefoner med støjreduktion fra Sonos er på vej. Nu har rygterne fået mere substans.

Ved German Patent and Trademark Office ligger der nu en patentansøgning fra Sonos på et sæt hovedtelefoner. Designet har lidt modifikationer i forhold til det design, der tidligere er set ved US Patent and Trademark Office, skriver The Verge.

Endnu er der ikke oplysninger om tilgængelighed eller hvad Sonos’ hovedtelefoner vil koste, men mon ikke Sonos vil læne sig op ad hvad Sony og Bose har på markedet. Senest har Apple også meldt sig i kategorien for high-end-headsets med AirPods Max. Så der er konkurrence nok.

ANMELDELSEAirPods Max er en blandet cocktil

Ifølge tegningerne tyder det på, at hovedtelefonerne fra Sonos får USB-C port, 3,5 mm. jackstik samt naturligvis en række knapper.

Den administrerende direktør i Sonos, Patrick Spence, har tidligere i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for virksomheden afsløret, at Sonos næste produktannoncering finder sted i marts.

Han sagde videre, at Sonos sigter efter at annoncere mindst to nye produkter om året.

Omkring marts-lanceringen spekuleres der i, at Sonos måske her præsenterer en mindre bærbar højttaler end den store og ret tunge Sonos Move.

ANMELDELSESonos Arc er soundbaren til dig som vil høre mere

Denon vs. Sonos

Mere til historien

Sonos Move har indbygget batteri, der under normale omstændigheder krævede et værkstedsbesøg, hvis det skulle udskiftes. Senest har Sonos dog frigivet et gør-det-selv-kit, så ejerne selv kan udskifte batteriet, såfremt det skulle være nødvendigt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer