Sonos hovedtelefoner – se skitse af designet

Her kan du se en ny skitse af Sonos kommende high-end headset, der skal konkurrere mod Sony, Bose og Apple.

Sonos-headset-tegning
(Foto: German Patent and Trademark Office)

I længere tid har der været rygter om, at et sæt premium-hovedtelefoner med støjreduktion fra Sonos er på vej. Nu har rygterne fået mere substans.

Ved German Patent and Trademark Office ligger der nu en patentansøgning fra Sonos på et sæt hovedtelefoner. Designet har lidt modifikationer i forhold til det design, der tidligere er set ved US Patent and Trademark Office, skriver The Verge.

Endnu er der ikke oplysninger om tilgængelighed eller hvad Sonos’ hovedtelefoner vil koste, men mon ikke Sonos vil læne sig op ad hvad Sony og Bose har på markedet. Senest har Apple også meldt sig i kategorien for high-end-headsets med AirPods Max. Så der er konkurrence nok.

ANMELDELSEAirPods Max er en blandet cocktil

Ifølge tegningerne tyder det på, at hovedtelefonerne fra Sonos får USB-C port, 3,5 mm. jackstik samt naturligvis en række knapper.

Den administrerende direktør i Sonos, Patrick Spence, har tidligere i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for virksomheden afsløret, at Sonos næste produktannoncering finder sted i marts.

Han sagde videre, at Sonos sigter efter at annoncere mindst to nye produkter om året.

Omkring marts-lanceringen spekuleres der i, at Sonos måske her præsenterer en mindre bærbar højttaler end den store og ret tunge Sonos Move.

ANMELDELSESonos Arc er soundbaren til dig som vil høre mere

Denon vs. Sonos

Mere til historien

Sonos Move har indbygget batteri, der under normale omstændigheder krævede et værkstedsbesøg, hvis det skulle udskiftes. Senest har Sonos dog frigivet et gør-det-selv-kit, så ejerne selv kan udskifte batteriet, såfremt det skulle være nødvendigt.

Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram