Du kan selv skifte batteriet på Sonos Move

I erkendelsen af at batteriet i Sonos Move ikke holder for evigt, giver Sonos nu mulighed for, at du selv kan skifte batteri i Sonos Move.

Sonos Move review
Det koster 599 kroner for en batteripakke, men så kan du også selv skifte batteriet på Sonos Move

Batteridrevne produkter som Sonos Move er fleksible, men over tid rammes de af batteritræthed. Slid på batteri gør, at et produkt som Sonos Move kører kortere og kortere tid på en opladning.

Nogle produkter har det problem, at de enten er umulige eller svære at skifte batteriet på, hvilket kan gøre batteriudskiftning til en bekostelig affære. Ultimativt ender mange med at smide produktet ud, hvilket hverken er godt for miljøet eller pengepungen.

Sonos har løst dette problem, der over tid vil ramme købere af denne trådløse højttaler.

Nu kan ejere af Move, via Sonos officielle webisite, købe en batteripakke til Sonos Move. Udover et nyt batteri, så indeholder pakken også værktøj, vejledning og skruer. Dermed kan ejere af Sonos Move selv skifte batteriet.

Et nyt batteri til Sonos Move koster 599 kroner. Udskiftningen står du som nævnt selv for, men så sparer du også omkostninger til en tekniker og ventetiden på et serviceværksted.

Batteriet i Sonos Move har en levetid på mindst 900 opladninger, oplyser producenten. Det svarer til omkring tre års intenst trådløst brug.

ANMELDELSESonos Arc er soundbaren til dig som vil høre mere

Skift batteri Sonos Move batteripakke
Sådan ser pakken ud, der gør, at du selv kan skifte batteriet på Sonos Move (Foto: Sonos)

Vigtigt viden før du køber Sonos Move

min anmeldelse af Sonos Move fortalte jeg blandt andet, at Sonos Move har en standbytid på 120 timer – cirka fem dage.

Derfor kan højttaleren, der faktisk spiller rigtigt fint, ikke stå et sted, hvor du kun lejlighedsvis vil oplade den. Det kunne være badeværelset. Forbruget af de 120 timer starter nemlig så snart højttaleren tages fra opladeren.

Overvejer du at købe Sonos Move, skal du have dette med i din betragtning. Se også min video herunder.

Lige nu koster Sonos Move omkring 3.000 kroner, ifølge Pricerunner.

I Danmark bruger mange appen TuneIn til lytning af radiostationer via streaming. I november åbnede Sonos en konkurrerende tjeneste kaldet Sonos Radio, der dog kun er tilgængelig via Sonos’ egen platform.

Se anmeldelsen af Sonos Move

Mere til historien

Batteripakken til Sonos Move er ikke det eneste tilbehør. Der fås også en rejsetaske, så du kan transportere højttaleren sikkert, når skal på ferie eller blot besøge vennerne.

Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Ny Sonos-soundbar til halv pris er måske på vej

Rygterne svirrer om, at Sonos er på vej med en ny billigere soundbar, som vil koste tæt på det halve af Sonos Beam.

(mere…)
Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram