Du kan selv skifte batteriet på Sonos Move

0

I erkendelsen af at batteriet i Sonos Move ikke holder for evigt, giver Sonos nu mulighed for, at du selv kan skifte batteri i Sonos Move.

Sonos Move review
Det koster 599 kroner for en batteripakke, men så kan du også selv skifte batteriet på Sonos Move

Batteridrevne produkter som Sonos Move er fleksible, men over tid rammes de af batteritræthed. Slid på batteri gør, at et produkt som Sonos Move kører kortere og kortere tid på en opladning.

Nogle produkter har det problem, at de enten er umulige eller svære at skifte batteriet på, hvilket kan gøre batteriudskiftning til en bekostelig affære. Ultimativt ender mange med at smide produktet ud, hvilket hverken er godt for miljøet eller pengepungen.

Sonos har løst dette problem, der over tid vil ramme købere af denne trådløse højttaler.

Nu kan ejere af Move, via Sonos officielle webisite, købe en batteripakke til Sonos Move. Udover et nyt batteri, så indeholder pakken også værktøj, vejledning og skruer. Dermed kan ejere af Sonos Move selv skifte batteriet.

Et nyt batteri til Sonos Move koster 599 kroner. Udskiftningen står du som nævnt selv for, men så sparer du også omkostninger til en tekniker og ventetiden på et serviceværksted.

Batteriet i Sonos Move har en levetid på mindst 900 opladninger, oplyser producenten. Det svarer til omkring tre års intenst trådløst brug.

ANMELDELSESonos Arc er soundbaren til dig som vil høre mere

Skift batteri Sonos Move batteripakke
Sådan ser pakken ud, der gør, at du selv kan skifte batteriet på Sonos Move (Foto: Sonos)

Vigtigt viden før du køber Sonos Move

min anmeldelse af Sonos Move fortalte jeg blandt andet, at Sonos Move har en standbytid på 120 timer – cirka fem dage.

Derfor kan højttaleren, der faktisk spiller rigtigt fint, ikke stå et sted, hvor du kun lejlighedsvis vil oplade den. Det kunne være badeværelset. Forbruget af de 120 timer starter nemlig så snart højttaleren tages fra opladeren.

Overvejer du at købe Sonos Move, skal du have dette med i din betragtning. Se også min video herunder.

Lige nu koster Sonos Move omkring 3.000 kroner, ifølge Pricerunner.

I Danmark bruger mange appen TuneIn til lytning af radiostationer via streaming. I november åbnede Sonos en konkurrerende tjeneste kaldet Sonos Radio, der dog kun er tilgængelig via Sonos’ egen platform.

Se anmeldelsen af Sonos Move

Mere til historien

Batteripakken til Sonos Move er ikke det eneste tilbehør. Der fås også en rejsetaske, så du kan transportere højttaleren sikkert, når skal på ferie eller blot besøge vennerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer