Sonos åbner konkurrent til TuneIn i Danmark

Halvdelen af Sonos-lytningen sker via radiostationer. Nu opgraderer Sonos sit fokus på radio og går i konkurrence mod tjenesten TuneIn. 

Sonos Radio
Brugere af Sonos hører meget radiokanaler og oftest via tjenesten TuneIn. Nu vil Sonos konkurrere mod TuneIn med Sonos radio. (Foto: Sonos)

Ejer du et Sonos multiroomsystem, kan du nu tilføje en ny radiotjeneste, som Sonos selv udbyder. Navnet er Sonos Radio. 

Du har sikkert allerede i dag radiokanaler i Sonos, men de kommer sandsynligvis via tjenesten TuneIn, som Sonos nu vil konkurrere med. Du får altså endnu en radiomulighed i dit Sonos-system.

Sonos Radio åbner for adgang til over 60.000 radiostationer – herunder også danske radioer, lokale såvel som landsdækkende. Om Sonos Radio har præcis de samme danske stationer som TuneIn, er for tidligt at sige på nuværende tidspunkt. Det er dog ikke værre end TuneIn, Sonos Radio eller andre radioudbydere kan fungere side om side.

Derudover kan radio- og musikelskere, i Sonos Radio, se frem til genrestationer med musik fra eksempelvis 90’erne og 00’erne, julestationer og andre stationer med håndplukket musik fra blandt andet England, Frankrig og Tyskland, oplyser Sonos i en pressemeddelelse. Med de nye genrestationer træder Sonos også ind på den bane som Spotify og Tidal spiller på. Disse musiktjenester har nemlig lignende tilbud.

I USA og Storbritannien åbner Sonos en abonnementstjeneste til radioindhold kaldet Sonos Radio HD. Denne tjeneste forventes at komme til Danmark på et senere tidspunkt. Sonos Radio HD er såkaldte originale radiostationer fra artister og musikeksperter.  Sonos Radio HD er prisssat til 7,99 dollars om måneden.

Farvel til Play 5 – her er Sonos Five

Du får adgang til Sonos Radio ved at opdatere dit Sonos-system. Både Sonos S1 og Sonos S2 får opdateringen til radiotjenesten. 

Sonos Radio skal tilføjes som en tjeneste i Sonos-appen. Det sker via Indstillinger -> Tjenester og stemme -> Tilføj en tjeneste -> Søg efter Sonos Radio. 

GUIDE: Sådan sælger du dine vinylplader til den højeste pris

Multiroom-duel – Denon vs Sonos

Mere til historien

Over det seneste år har Sonos set en stigning på 40 procent i den totale lyttetid via Sonos-systemet over hele verden. Radio udgør halvdelen af lyttetiden på platformen, oplyser Sonos. 

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
HomePod Mini eller Sonos One? Hvilken skal du købe?

VIDEO: Jeg har lyttet en del til HomePod Mini og Sonos One. Her er min dom over de små højttalere.

(mere…)
Her er det mest streamede på Apple Music i 2023

Apple Music er klar med listen over de mest streamede sange i 2023, både nationalt og internationalt. Se listerne her.

(mere…)
Her er Sonos roadmap for 2024

Se listen over hvilken nyheder som Sonos forventes at lancere i 2024. Et roadmap er sluppet ud.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Sonos er på vej med spændende nyt

Et nyt spændende produkt er på vej fra Sonos og forventningerne er store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram