Billig Nokia - mød Nokia 5.4 med lang batteritid og 48 megapixels kamera

HMD Global har netop annonceret Nokia 5.4, der er det nyeste medlem i Nokia 5-serien. Læs mere om Nokia 5.4 her.

Nokia 5.4 (Foto: HMD Global)
Nokia 5.4 kommer i handlen i starten af 2021 (Foto: HMD Global)

HMD Global er klar med en ny Nokia-telefon. Nokia 5.4 kommer med en 6,39 tommer stor HD+ skærm med punchhole.

Den nye Nokia 5.4 har et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels kamera. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Nokia 6300 og Nokia 8000 genoplives

Nokia 5.4 er også en telefon, der er god at optage video med, skriver producenten i pressemeddelelsen. Bruger du den indbyggede ”Cinema”-funktion, så skydes der med 24 billeder i sekundet, hvilket er filmindustriens standard. Formatet er 21:9, der er biografformat. Dine videoer vil desuden få automatisk colorgrading.

Telefonen understøtter også OZO-lydoptagelse og billedstabilisering.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 662, der med AI optimerer batteriforbruget når du spiller spil, taler i telefon eller streamer. Batteriet i Nokia 5.4 er på 4.000 mAh. Derudover kommer mobilen med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Nokia 9.3 PureView – en rigtig Nokia-topmodel er på vej

Nokia 5.4 har Android 10 og der loves, at den vil modtage to versioner frem af Android-platformen, mens den loves sikkerhedsopdateringer i tre år.

Det kunne sagtens være en telefon, der henvender sig til børn, da prisen er på 1.599 kroner uden abonnement. Og HMD Global har også gjort noget for, at forældre trygt kan give den til børnene. Den kan nemlig opsættes med Family Link, hvilket giver mulighed for at guide og beskytte børnene i den digitale verden.

Nokia 8.3 5G er klar i butikkerne

Nokia 5.4 kommer i handlen fra 15. januar 2021 i farverne Polar Night (Blå) og Dusk (Lilla). Forhandlerne bliver Salling Group og Elgiganten. I forhold til B2B er det følgende: ATEA, Edgemo, Comm2ig, Dantell og TDC Erhvervscenter.

Mere til historien

Den første Nokia kameratelefon, der kom på markedet, var Nokia 7650, som blev lanceret i 2001. Antallet af megapixels på den var 162 gange færre end de 48 megapixels, Nokia 5.4 kommer med.

HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram