Billig Nokia - mød Nokia 5.4 med lang batteritid og 48 megapixels kamera

HMD Global har netop annonceret Nokia 5.4, der er det nyeste medlem i Nokia 5-serien. Læs mere om Nokia 5.4 her.

Nokia 5.4 (Foto: HMD Global)
Nokia 5.4 kommer i handlen i starten af 2021 (Foto: HMD Global)

HMD Global er klar med en ny Nokia-telefon. Nokia 5.4 kommer med en 6,39 tommer stor HD+ skærm med punchhole.

Den nye Nokia 5.4 har et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels kamera. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Nokia 6300 og Nokia 8000 genoplives

Nokia 5.4 er også en telefon, der er god at optage video med, skriver producenten i pressemeddelelsen. Bruger du den indbyggede ”Cinema”-funktion, så skydes der med 24 billeder i sekundet, hvilket er filmindustriens standard. Formatet er 21:9, der er biografformat. Dine videoer vil desuden få automatisk colorgrading.

Telefonen understøtter også OZO-lydoptagelse og billedstabilisering.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 662, der med AI optimerer batteriforbruget når du spiller spil, taler i telefon eller streamer. Batteriet i Nokia 5.4 er på 4.000 mAh. Derudover kommer mobilen med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Nokia 9.3 PureView – en rigtig Nokia-topmodel er på vej

Nokia 5.4 har Android 10 og der loves, at den vil modtage to versioner frem af Android-platformen, mens den loves sikkerhedsopdateringer i tre år.

Det kunne sagtens være en telefon, der henvender sig til børn, da prisen er på 1.599 kroner uden abonnement. Og HMD Global har også gjort noget for, at forældre trygt kan give den til børnene. Den kan nemlig opsættes med Family Link, hvilket giver mulighed for at guide og beskytte børnene i den digitale verden.

Nokia 8.3 5G er klar i butikkerne

Nokia 5.4 kommer i handlen fra 15. januar 2021 i farverne Polar Night (Blå) og Dusk (Lilla). Forhandlerne bliver Salling Group og Elgiganten. I forhold til B2B er det følgende: ATEA, Edgemo, Comm2ig, Dantell og TDC Erhvervscenter.

Mere til historien

Den første Nokia kameratelefon, der kom på markedet, var Nokia 7650, som blev lanceret i 2001. Antallet af megapixels på den var 162 gange færre end de 48 megapixels, Nokia 5.4 kommer med.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram