Nokia 6300 og Nokia 8000 genoplives

Her er to nye Nokia-telefoner, der er opkaldt efter to tidligere Nokia-modeller. Bliv her klogere på Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G.

Nokia 6300 4G (Foto: HMD Global)
Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G er snart klar i butikkerne (Foto: HMD Global)

HMD Global er klar med to nye Nokia-modeller. Nokia 6300 4G og Nokia 8000 4G er en realitet. Der er tale om feature-phones, der begge kommer med WhatsApp og adgang til 4G-netværket.

Så har du brug for en traditionel mobiltelefon – altså ikke smartphone, er her to interessante modeller. Du får Google Assistant og WhatsApp, så lidt moderne er den.

Formfaktoren er candybar, hvilket altid har kendetegnet de klassiske mobiltelefoner.

Her er Android 11-planen for Nokia-telefoner

Navnene, Nokia 6300 og Nokia 8000, er også Nokia-klassikere. Og på de nye modeller er der inspiration fra disse, men også blevet plads til nytænkning – både design- og funktionsmæssigt.

Begge telefoner understøtter som nævnt 4G-netværket og kan desuden benyttes som 4G-hotspots.

Selvom det ikke er smartphones, er der mulighed for at hente lidt ”apps”. Du kan via KaiStore downloade Facebook, YouTube og Google Maps.

-”Som verden tilpasser sig det nye normale og en mere fleksibel hverdag, ønsker vi hos HMD Global at give familier et ekstra lag af tryghed og bekvemmelighed for at forblive forbundet både til deres arbejde og hinanden. Den utroligt overkommelige Nokia 6300 4G og den smukke Nokia 8000 4G tilbyder lethed, stabil netværksforbindelse og en nordisk stil, idet vi trækker på vores velkendte arv, men nytænkt til det moderne liv,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global, i en pressemeddelelse.

Nokia 6300 4G er inspireret af Nokia 6300

Alt efter hvor gammel du er eller hvor oplært i mobilens historie du er, så kender du formentlig Nokia 6300. Der er en af Nokias klassikere.

Den nye Nokia 6300 4G er inspireret af den originale Nokia 6300. Men med mulighed for at benytte lidt apps fra KaiStore, samt Google Assistant. Med stemmeassistenten kan du navigere apps, tjekke vejrudsigten, ringe til venner eller lave kalenderaftaler m.m.

Nokia 9.3 PureView – en rigtig Nokia-topmodel er på vej

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 210, hvilket er en meget batterivenlig processor. Telefonen passer i alle lommer og til alle pengepunge.

Skærmen er en 2,4 tommer QVGA og den kommer med 512 MB RAM og 4 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort op til 32 GB.

Den vejledende pris for Nokia 6300 4G er 499 kroner uden abonnement.

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 kommer i en lækker ”glas-lignende” skal og med en metallisk kromkant. Telefonen kommer i farverne: Onyx, Opal, Citrine og Topaz.

Telefonen har en 2,8 tommer skærm.

Den vejledende pris for denne er på 699 kroner uden abonnement.

Der er ingen specifik dato for salgsstart eller forhandlere nævnt. Men HMD Global skriver, at de begge snart er tilgængelige i Danmark.

Jagter du en Nokia med Android så læs her vores anmeldelse af Nokia 8.3 5G.

Mere til historien

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen. Det lyder meldingen fra Counterpoint Research.

Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram