Apple overrasket: Stor efterspørgsel på iPhone 12 Pro

Inden lanceringen var det forventet, at iPhone 12 skulle være dette års salgssucces hos Apple. Men efterspørgslen på iPhone 12 Pro kan ændre dette.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro
iPhone 12 og iPhone 12 Pro - hvor efterspørgslen på iPhone 12 Pro netop nu overrasker Apple (Foto: MereMobil.dk)

Efterspørgslen på iPhone 12 Pro er større end forventet. Selvom det var forventet, at efterspørgslen på iPhone 12 ville være størst og den ville blive den næste store succes og den model i iPhone 12-serien, der solgte mest, så har efterspørgslen på iPhone 12 Pro alligevel overrasket.

Analytiker forventer iPhone 12 bliver den mest populære

Apple og analytikere forventede efters

Efterpørgslen ville være lavere på iPhone 12 Pro end på iPhone 12, men det ser ikke ud til at være tilfældet på nuværende tidspunkt. iPhone 12 var ellers spået at skulle følge i fodsporene på iPhone Xr og iPhone 11, der begge har været store salgssucceser.

ANMELDELSE: iPhone 12 Pro | den ER bare fed!

Men det ser altså nu ud til, at efterspørgsel er ret ens på både iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Det skriver 9to5mac.com.

Apple forventes at sælge 80 mio. iPhone 12-enheder i år

Det ventes at være den forholdsvis lille forskel på iPhone 12 og iPhone 12 Pro, der gør, at kunderne efterspørger pro-modellen lige så meget. Her er de nye kamerafunktioner på iPhone 12 Pro altså nok til, at kunderne vil betale det ekstra for modellen.

Derfor anslår Kuo nu, at salget vil være jævnt fordelt mellem iPhone 12 og iPhone Pro. Og de hver vil stå for cirka 30-35 procent af de samlede ordrer på iPhone 12-serien. Mens han mener iPhone 12 Pro Max vil stå for 15-20 procent og iPhone 12 Mini for 10-15 procent af salget.

iPhone 12 og 12 Pro kan have sat rekord i åbningsweekenden

Ifølge Digitimes er Apple ved at bestille flere chips, som bruges af LiDAR-scanneren. Og denne er kun på iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

ANMELDELSE: iPhone 12 – måske skal du vælge iPhone 12 Mini?

Vi kom også frem til, i vores test af iPhone 12, at det er en super god telefon, men hvis du ønsker en reel besparelse, skal du nok vælge iPhone 12 Mini i stedet. Eller overveje om du skal gå ”Pro”.

Mere til historien

Apple har salgsstart på de to næste modeller i iPhone 12-serien fredag den 13. november 2020.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram