iPhone 12 og 12 Pro kan have sat rekord i åbningsweekenden

Anerkendt analytiker mener, at den nye iPhone 12-serie kan opnå endnu bedre salgstal end sidste års iPhone 11-serie. Det tegner til et rekordsalg.

Apple iPhone 12 (Foto: Apple)
Apple iPhone 12-serien ser ud til at slå alle Apples rekorder, når det kommer til salgstal (Foto: Apple)

Forudbestillinger af de første telefoner i iPhone 12-serien startede fredag den 16. oktober. Det lader til, at serien oplever stor succes. Sådan lyder det i hvert fald fra den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, skriver Pocketnow.

iPhone 12 Pro – mine første indtryk og benchmark-målinger

Ifølge Kuos seneste estimater har iPhone 12 og iPhone 12 Pro opnået mellem 7 og 9 millioner forudbestillinger – i weekenden alene.

Det betyder, at dette års iPhones er godt på vej til at sælge endnu bedre end sidste års serie. iPhone 11-serien opnåede mellem 10 og 12 millioner forudbestillinger på den første uge. Derudover solgte hele sidste års serie mellem 500.000 og 800.000 enheder i løbet af de første 24 timer. Til sammenligning kan de første to iPhone 12-modeller have solgt mellem 1,7 og 2 millioner enheder i deres første 24 timer.

iPhone 12 – mine første indtryk er rigtigt gode

Ming-Chi Kuo nævner også, at forudbestillingerne af iPhone 12 Pro ser ud til at overgå analytikernes forventninger. Det sker fordi Apples kernesegment normalvis går efter topmodellerne og fordi topmodellerne er mere efterspurgte i Kina, USA og Europa.

Vi skal også huske på, at der kommer to iPhone 12-modeller yderligere, som dog ikke forventes at sælge lige så godt. Ifølge Kuo vil den mindste iPhone 12 Mini sælge dårligst af de fire modeller med en estimeret andel på 10 procent. Den største model, iPhone 12 Pro Max, vil stå for en andel på mellem 15 og 20 procent.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro forventes hver at stå for mellem 30 og 35 procent af seriens samlede salg.

Mere til historien

Allerede inden lanceringen af iPhone 12-serien udsendte Apple den store iOS 14-opdatering. Nu er producenten så klar med den første større opdatering – iOS 14.1, som du kan læse mere om her.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram