iPhone 12 og 12 Pro kan have sat rekord i åbningsweekenden

25

Anerkendt analytiker mener, at den nye iPhone 12-serie kan opnå endnu bedre salgstal end sidste års iPhone 11-serie. Det tegner til et rekordsalg.

Apple iPhone 12 (Foto: Apple)
Apple iPhone 12-serien ser ud til at slå alle Apples rekorder, når det kommer til salgstal (Foto: Apple)

Forudbestillinger af de første telefoner i iPhone 12-serien startede fredag den 16. oktober. Det lader til, at serien oplever stor succes. Sådan lyder det i hvert fald fra den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, skriver Pocketnow.

iPhone 12 Pro – mine første indtryk og benchmark-målinger

Ifølge Kuos seneste estimater har iPhone 12 og iPhone 12 Pro opnået mellem 7 og 9 millioner forudbestillinger – i weekenden alene.

Det betyder, at dette års iPhones er godt på vej til at sælge endnu bedre end sidste års serie. iPhone 11-serien opnåede mellem 10 og 12 millioner forudbestillinger på den første uge. Derudover solgte hele sidste års serie mellem 500.000 og 800.000 enheder i løbet af de første 24 timer. Til sammenligning kan de første to iPhone 12-modeller have solgt mellem 1,7 og 2 millioner enheder i deres første 24 timer.

iPhone 12 – mine første indtryk er rigtigt gode

Ming-Chi Kuo nævner også, at forudbestillingerne af iPhone 12 Pro ser ud til at overgå analytikernes forventninger. Det sker fordi Apples kernesegment normalvis går efter topmodellerne og fordi topmodellerne er mere efterspurgte i Kina, USA og Europa.

Vi skal også huske på, at der kommer to iPhone 12-modeller yderligere, som dog ikke forventes at sælge lige så godt. Ifølge Kuo vil den mindste iPhone 12 Mini sælge dårligst af de fire modeller med en estimeret andel på 10 procent. Den største model, iPhone 12 Pro Max, vil stå for en andel på mellem 15 og 20 procent.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro forventes hver at stå for mellem 30 og 35 procent af seriens samlede salg.

Mere til historien

Allerede inden lanceringen af iPhone 12-serien udsendte Apple den store iOS 14-opdatering. Nu er producenten så klar med den første større opdatering – iOS 14.1, som du kan læse mere om her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer