iPhone 12 – mine første indtryk er rigtigt gode

Apple er klar med den officielle salgsstart for to af de nye iPhone 12-modeller om få dage. Vi er nu klar med de første indtryk af iPhone 12. Læs dem her.

iPhone 12, salgspakken
Salgspakken til iPhone 12 er meget kompakt sammenlignet med hvad vi tidligere har set (Foto: MereMobil.dk)

Apple har officielt salgsstart på iPhone 12 og iPhone 12 Pro fredag den 23. oktober 2020. Vi er heldige og har allerede fået fingre i de to nye iPhone-modeller. Og vores test er derfor i gang.

Men vi vil da lige dele vores første indtryk med dig.

Æsken er (næsten) tom

Apple iPhone 12 (Foto: Apple)
Apple iPhone 12 indeholder kun i opladekabel i salgspakken (Foto: Apple)

Allerede da vi modtog pakken var det tydeligt, at det virkelig betyder meget for størrelsen salgspakken af disse at fjerne headset og oplader (strømforsyningen) kassen.

Vi åbnede pakken og efterfølgende æsken. Vi må bare sige, at de nye iPhone 12-modeller er virkelig flotte.

Vores testeksemplar af iPhone 12 er i farven sort. Dermed er den både flot, men også lidt neutral i farven. Personligt havde jeg drømt om den røde eller blå, men sådan skulle det så ikke være. Og er også ”indmaden” og skærmen det kommer an på.

I sagens natur har vi ikke haft telefonen så længe, så det er de absolutte første indtryk, at du her får. Det kan derfor også ændre sig inden den endelige anmeldelse er klar.

Mest populær?

iPhone 12 er forudsagt til at blive den mest populære af analytikeren Ming-Chi Kuo, men dette kan måske ændre sig. Det har i hvert fald virket anderledes målt ud fra de, som har forudbestilt telefonerne. Det viser sig nemlig at iPhone 12 Pro er overordentlig populær i forsalg.

iPhone 12 Pro er allerede vildt populær

iPhone 12 kommer med 6,1 tommer skærm og som noget nyt med et glas der hedder Caramic Shield. Apple kalder det for det hidtil stærkeste glas på en smartphone. Vi er spændte på om det klarer ”IKEA-testen” – testet af hverdagen.

Derudover understøtter iPhone 12 5G, kommer med den nye A14-chip og et bedre kamera. For bare lige at nævne lidt af de nye ting, der er ved iPhone 12 i forhold til sidste års iPhone 11.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro har samme størrelse skærm (6,1 tommer) men fysisk er de ens. iPhone 12 vejer dog 25 gram mindre end iPhone 12 Pro. I forhold til iPhone 11 er der virkelig sket noget. iPhone 12 er 30 gram lettere og betydeligt mere hånd- og lommevenlig – til trods for at begge telefoner altså har ens skærmstørrelse.

Skærmkvaliteten er i øvrigt forbedret markant på iPhone 12 i forhold til 11’eren. Nu bruges en OLED-skærmtype fremfor LCD. Det ses!

…vores første indtryk

iPhone 12 cover
Gennemsigtigt cover med MagSafe-ring. Passer til iPhone 12 og iPhone 12 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Indtil videre er de første indtryk gode. Telefonen er sat op og klar til at køre. Kameraet har jeg desværre ikke nået at få afprøvet ude i den virkelige verden, men det kommer de næste dage.

Tastaturet er super fint at skrive på og det nye design holder 100 procent. Skærmen virker også til, at være rigtig god at se og læse på under de forhold, som vi i skrivende stund har haft mulighed for at benytte den i. Vi har endnu ikke afprøvet, hvor holdbar den er. Men vi håber, at den klarer hverdagstesten uden at gå i stykker. Apple har vedlagt et gennemsigtigt cover – bare for en sikkerheds skyld.

Jeg glæder mig til for alvor at få testet iPhone 12 og set på hvordan den fungerer i dagligdagen. Hvordan der reageres fra omverdenen på det nye design og hvordan kameraet er forbedret.

Jeg er også spændt på, hvor stort et spring der reelt set er fra iPhone 12 til iPhone 12 Pro. Er det mon prisforskellen værd?

Her kan du læse vores anmeldelser af iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Pris og tilgængelighed på iPhone 12

iPhone 12 box
Sådan så det ud, da vi modtog iPhone 12 Pro og iPhone 12 (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 12 vil koste fra 6.999 kroner for 64 GB lagerplads. Modellerne med 128 GB og 256 GB vil koste henholdsvis 7.499 kroner og 8.399 kroner. Priserne er uden abonnement.

Det koster iPhone 12 og iPhone 12 Pro – få 12-seriens prisoverblik

Farvemulighederne vil være blå, grøn, sort, hvid og rød (Product Red). Den officielle salgsstart er fredag den 23. oktober 2020, men du kan forudbestille dit eksemplar allerede nu.

Mere til historien

Er du mere til iPhone 12 mini eller iPhone 12 Pro Max? Så skal du væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Disse har først officiel salgsstart fredag den 13. november 2020 og kan forudbestilles fra fredag den 6. november 2020.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram