iPhone 12 Pro er allerede vildt populær

16

Apple står måske med deres mest populære iPhone-serie nogensinde. Ustoppelige Apple slår allerede nu rekord i forsalget af iPhone 12 Pro.

iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro og iPhone 12 solgte i åbningsweekenden 75 procent bedre end iPhone 11 og iPhone 11 Pro i dennes åbningsweekend hos teleselskabet 3 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Forsalget af iPhone 12 og iPhone 12 Pro begyndte i fredags, men allerede nu kan du forvente lange leveringstider, hvis du ønsker at få iPhone 12 Pro i hånden.

Via Apples officielle webshop skal du lige nu regne med 2-3 ugers leveringstid, når du vælger 128 eller 256 GB versionen i grafitgrå eller stillehavsblå. På farverne sølv og guld er den forventede leveringstid 3-4 uger.

Det er langt lettere at få iPhone 12 leveret. Her skal du kun regne med op mod 10 dage.

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har noteret sig en god åbningsweekend for Apples to nye iPhones.

– ”Forudbestillingerne af iPhone 12 Pro slår vores forventninger fordi Apples kernefans, står først i køen, når det kommer til at købe de nye high-end modeller. Dertil kommer den kraftige efterspørgsel på det kinesiske marked og den kommende højsæson i USA og Europa,” lyder det fra Ming-Chi Kuo. Han har tidligere forudsagt, at Apple i år vil sælge 80 millioner enheder af de nye 12-modeller.

Han forventer, at iPhone 12 og iPhone 12 Pro vil stå for 30-35 procent af Apples salg i fjerde kvartal i år. Kuo nedjusterer dog sine forventninger til salget af iPhone 12 Mini, som han forventer vil sidde på 10-15 procent af iPhone-salget i det vigtige julekvartal. Tidligere havde Ming-Chi-Kuo ellers forventet 20-25 procent.

iPhone 12 Pro – iPhone 12 større, flottere og federe

iPhone 12 Pro sælger også godt i Danmark

Hos teleselskabet 3 forlyder det, at iPhone 12 og 12 Pro også har interesse hos det danske publikum.

Fra i fredags (red. 16. oktober 2020), hvor forsalget begyndte og frem til søndag (19. oktober 2020) havde 3 hele 75 procent flere forudbestillinger af iPhone 12 og iPhone 12 Pro – sammenlignet med iPhone 11 og iPhone 11 Pro i 2019, da disse påbegyndte forsalgsperioden.

Den mest populære nye iPhone hos 3 er iPhone 12 Pro med 128 GB lagerplads og farven Pacific Blue.

PRISER: Det koster iPhone 12 og iPhone 12 Pro – her er 12-seriens prisoverblik

Apple er ustoppelige i Danmark

Danskernes foretrukne smartphone-mærke er fortsat iPhone. I en måned som juli 2020 solgte Apple 87.726 iPhones i Danmark. Det var en fremgang fra 73.022 enheder i juli 2019 – svarende til cirka 20 procent.

Når det kommer til værdien i markedet, solgte Apple i juli 2020 iPhones for 489,5 millioner kroner. Til sammenligningen solgte Samsung kun smartphones for 151,7 millioner kroner i Danmark den pågældende måned.

Tallene stammer fra den markedsstatistik som analysefirmaet GfK udarbejder over salget og som MereMobil.dk har indblik i.

Ser vi på hitlisterne over de mest solgte telefoner hos teleselskaberne, så bekræftes populariteten endnu engang. Siden salgsstarten på iPhone 11-serien og frem til nu har de tre modeller ligget i top-10. Dette kan ingen andre smartphone-mærker eftergøre.

Hvis analysen fra Ming Chi-Kuo og de foreløbige rapporter om forslaget holder stik, så står Apple overfor deres måske bedst sælgende iPhone-serie nogensinde.

Er det iPhone 12 Mini eller iPhone 12 Pro Max du ønsker dig, skal du vente til den 6. november, når forslaget begynder. Disse modeller bliver tilgængelige i butikkerne fra fredag den 13. november 2020.

Køber du en iPhone uden abonnement, så tag et tjek på prissammenligningssiden Samlino, for at finde de billigste abonnementer til iPhone %%%% og andre smartphones.

Mere til historien

Som altid ved iPhone-salgsstarten vil mange butikker have et udvalg af de nye iPhones tilgængelige når salget starter. Det er dog langt fra sikkert, at man kan få præcis den farve eller hukommelsesstørrelse, der står øverst på ens ønskeliste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer